Possibilities of Utilization of Modern Sample Preparation Methods for Gas Chromatographic Analysis of Beverages and Especially beer. Part I. – Literature ReviewVědecké články | 2010 | Kvasný průmysl InstrumentaceHeadSpace, SPME, Purge and TrapZaměřeníPotraviny a zemědělstvíKlíčová slovapivo, beer, detektor, vzorek, analyty, dms, víno, extrakce, ecd, literatura, aplikace, microextraction, fid, vzorků, těkavé, spme, látky, atnc, pevné, spe, detector, sample, vicinální, wine, diketony, sdme, fázi, analytes, compounds, diketones, vicinal, metoda, ultrasound, pomocí, aed, extraction, vhocs, technika, karbonyly, rovnovážném, během, kyseliny, volatile, ultrazvuku, distribuční, sirné, vhoc, před, metod, applications
Podobná PDF
326K VA S N Y P RU M .57 / 2011 (9)MEPS a jeho použití při přípravě vzorků v pivovarské analyticeMEPS a jeho použití při přípravě vzorků v pivovarské analyticeMEPS and It’s Using in Sample Preparation in Brewing AnalyticsTOMÁŠ HORÁK,...
Klíčová slova
meps, mepspivovarské, pivovarskéanalytice, analyticepřípravě, přípravějeho, jehopoužití, použitívzorků, vzorkůpři, přiextrakce, extrakcestanovení, stanovenímetody, metodyalkoholů, alkoholůaromatických, aromatickýchpivu, pivupevné
Possibilities of Utilization of Modern Sample Preparation Methods for Gas Chromatographic Analyses in Beverage and Namely Brewing Analytics. Part III. – Solid-Phase Microextraction and Stir Bar Sorptive Extraction in Fatty Acids Analysis in Beer
2010|GERSTEL|Vědecké články
418K VA S N Y P RU M .roč. 56 / 2010 – číslo 11–12Možnosti využití moderních metod přípravy vzorků pro plynově chromatografické analýzy při analýze …Možnosti využití moderních metod přípravy vzorků pro plynověchromatografické analýzy při analýze nápojů a zejména...
Klíčová slova
kyselina, kyselinaacid, acidacids, acidsspme, spmesbse, sbsefatty, fattymastných, mastnýchmožnosti, možnostiplynově, plynověpřípravy, přípravykyselin, kyselinmoderních, moderníchchain, chainkřivka, křivkapři
Possibilities of Utilization of Modern Sample Preparation Methods for Gas Chromatographic Analysis of Beverages and especially Beer. Part II. – Stir Bar Sorptive Extraction
2010|GERSTEL|Vědecké články
KP10_390_395 10/18/10 12:52 PM Stránka 390390K VA S N Y P RU M .roč. 56 / 2010 – číslo 10Možnosti využití moderních metod přípravy vzorků pro plynově chromatografické analýzy při analýze …Možnosti využití moderních metod přípravy vzorků pro plynověchromatografické analýzy...
Klíčová slova
sorptive, sorptivepdms, pdmspro, proplynově, plynověmoderních, moderníchstir, stirpřípravy, přípravyvyužití, využitímožnosti, možnostityčince, tyčincemíchací, míchacímetod, metodanalýze, analýzepři, přisbse
APPLICATION OF SOME MODERN SAMPLE PREPARATION PROCEDURES FOR QUANTITATIVE DETERMINATION OF VICINAL DIKETONES IN BEER
2009|Thermo Fischer Scientific|Vědecké články
66KVASNÝ PRŮMYSLroč. 55 / 2009 – číslo 3VYUŽITÍ NĚKTERÝCH MODERNÍCH EXTRAKČNÍCH POSTUPŮ PROKVANTITATIVNÍ STANOVENÍ VICINÁLNÍCH DIKETONŮ V PIVUAPPLICATION OF SOME MODERN SAMPLE PREPARATION PROCEDURESFOR QUANTITATIVE DETERMINATION OF VICINAL DIKETONES IN BEERTOMÁŠ HORÁK, JIŘÍ ČULÍK, MARIE JURKOVÁ, PAVEL ČEJKA, VLADIMÍR KELLNER,...
Klíčová slova
diketones, diketonesvicinal, vicinaldiketonů, diketonůvicinálních, vicinálníchdiacetyl, diacetylkvasný, kvasnýprůmysl, průmyslsbse, sbsespme, spmestir, stiropakovatelnost, opakovatelnostcelková, celkovábar, barpolydimethylsiloxanové, polydimethylsiloxanovélátka