Possibilities of Utilization of Modern Sample Preparation Methods for Gas Chromatographic Analysis of Beverages and Especially beer. Part I. – Literature Review
Vědecké články | 2010 | Kvasný průmyslInstrumentace
HeadSpace, SPME, Purge and Trap
ZaměřeníPotraviny a zemědělství
VýrobceKlíčová slovapivo, beer, detektor, vzorek, analyty, dms, víno, extrakce, ecd, fid, literatura, microextraction, aplikace, vzorků, spme, těkavé, atnc, pevné, látky, spe, detector, sdme, vicinální, diketony, sample, wine, diketones, compounds, fázi, analytes, vicinal, ultrasound, metoda, aed, extraction, vhocs, volatile, karbonyly, rovnovážném, technika, sirné, ultrazvuku, vhoc, během, kyseliny, pomocí, distribuční, dimethylsulfid, před, gas
Podobná PDF
418 K VA S N Y P RU M . roč. 56 / 2010 – číslo 11–12 Možnosti využití moderních metod přípravy vzorků pro plynově chromatografické analýzy při analýze … Možnosti využití moderních metod přípravy vzorků pro plynově chromatografické analýzy…
Klíčová slova
kyselina, kyselinasbse, sbsespme, spmeacid, acidfatty, fattyacids, acidsmastných, mastnýchmožnosti, možnostiplynově, plynověkyselin, kyselinpřípravy, přípravymoderních, moderníchchain, chainvyužití, využitíkřivka
MEPS and It’s Using in Sample Preparation in Brewing Analytics
2011||Vědecké články
326 K VA S N Y P RU M . 57 / 2011 (9) MEPS a jeho použití při přípravě vzorků v pivovarské analytice MEPS a jeho použití při přípravě vzorků v pivovarské analytice MEPS and It’s Using in Sample…
Klíčová slova
meps, mepspivovarské, pivovarskéanalytice, analyticejeho, jehopoužití, použitívzorků, vzorkůpřípravě, přípravěpři, přiextrakce, extrakcealkoholů, alkoholůmetody, metodypivu, pivustanovení, stanoveníaromatických, aromatickýchpevné
APPLICATION OF SOME MODERN SAMPLE PREPARATION PROCEDURES FOR QUANTITATIVE DETERMINATION OF VICINAL DIKETONES IN BEER
2009|Thermo Fisher Scientific|Vědecké články
66 KVASNÝ PRŮMYSL roč. 55 / 2009 – číslo 3 VYUŽITÍ NĚKTERÝCH MODERNÍCH EXTRAKČNÍCH POSTUPŮ PRO KVANTITATIVNÍ STANOVENÍ VICINÁLNÍCH DIKETONŮ V PIVU APPLICATION OF SOME MODERN SAMPLE PREPARATION PROCEDURES FOR QUANTITATIVE DETERMINATION OF VICINAL DIKETONES IN BEER TOMÁŠ HORÁK, JIŘÍ…
Klíčová slova
diketones, diketonesvicinal, vicinaldiketonů, diketonůvicinálních, vicinálníchdiacetyl, diacetylkvasný, kvasnýsbse, sbseprůmysl, průmyslspme, spmestir, stiropakovatelnost, opakovatelnostbar, barcelková, celkovápolydimethylsiloxanové, polydimethylsiloxanovémíchací
Possibilities of Utilization of Modern Sample Preparation Methods for Gas Chromatographic Analysis of Beverages and especially Beer. Part II. – Stir Bar Sorptive Extraction
2010|GERSTEL|Vědecké články
KP10_390_395 10/18/10 12:52 PM Stránka 390 390 K VA S N Y P RU M . roč. 56 / 2010 – číslo 10 Možnosti využití moderních metod přípravy vzorků pro plynově chromatografické analýzy při analýze … Možnosti využití moderních metod…
Klíčová slova
sorptive, sorptivepdms, pdmsplynově, plynověmoderních, moderníchstir, stirpro, provyužití, využitímíchací, míchacítyčince, tyčincepřípravy, přípravysbse, sbsemožnosti, možnostianalýze, analýzebar, barpři