Main Gas Chromatographic Detectors Used in Brewing AnalyticsVědecké články | 2011 | Kvasný průmysl InstrumentaceGCZaměřeníPotraviny a zemědělstvíKlíčová slovapivovarské, ecd, analytice, detektory, plynové, používané, chromatografii, základní, fid, detector, fpd, brewing, electrons, flame, nutné, detektor, ionization, nedisociativní, plamínek, dimethylsulphide, kyseliny, dissociative, citlivostí, může, dimethylsulfid, látek, analytics, vzorku, alkoholy, malting, estery, při, měl, acetoin, gas, důvodu, reakce, vždy, detektoru, anode, tohoto, voltage, však, free, všech, pro, always, phosphorus, mezi, electron
Podobná PDF
2K VA S N Y P R U M .58 / 2012 (1)Head-space analýzy v pivovarské analyticeHead-space analýzy v pivovarské analyticeHead-space Analysis in Brewing AnalyticsTOMÁŠ HORÁK, JIŘÍ ČULÍK, MARIE JURKOVÁ, PAVEL ČEJKA, VLADIMÍR KELLNER, JOSEF DVOŘÁK, DANUŠAHAŠKOVÁVýzkumný ústav pivovarský a...
Klíčová slova
space, spacehead, headpivovarské, pivovarskéanalytice, analyticeanalýzy, analýzyprovedení, provedenívzorku, vzorkubrewing, brewingstříkačky, stříkačkysyringe, syringegastight, gastightnebo, neboobjemu, objemupři, přiobvykle
Advantages and Disadvantages of Substitution of Helium as Carrier Gas in Gas Chromatography by Hydrogen. Part III. – Sample Introduction and Detectors
2013||Vědecké články
242Kvasny prum.59 / 2013 (9)Výhody a nevýhody záměny helia jako nosného plynu v plynové chromatografii za vodíkVýhody a nevýhody záměny helia jako nosného plynu v plynové chromatografiiza vodík. Část III. – Nástřik vzorku a detektoryAdvantages and Disadvantages of Substitution of...
Klíčová slova
vodík, vodíknosného, nosnéhodusík, dusíkhelia, heliaplynu, plynujako, jakohydrogen, hydrogenzáměny, záměnyplyn, plynplynové, plynovéchromatografii, chromatografiiargon, argonvodíku, vodíkunevýhody, nevýhodyhelium
2K VA S N Y P R U M .58 / 2012 (1)Head-space analýzy v pivovarské analyticeHead-space analýzy v pivovarské analyticeHead-space Analysis in Brewing AnalyticsTOMÁŠ HORÁK, JIŘÍ ČULÍK, MARIE JURKOVÁ, PAVEL ČEJKA, VLADIMÍR KELLNER, JOSEF DVOŘÁK, DANUŠAHAŠKOVÁVýzkumný ústav pivovarský a...
Klíčová slova
space, spacehead, headpivovarské, pivovarskéanalytice, analyticeanalýzy, analýzyprovedení, provedenívzorku, vzorkubrewing, brewingstříkačky, stříkačkysyringe, syringegastight, gastightnebo, neboobjemu, objemupři, přiobvykle
Possibilities of Utilization of Modern Sample Preparation Methods for Gas Chromatographic Analysis of Beverages and Especially beer. Part I. – Literature Review
2010||Vědecké články
358K VA S N Y P RU M .roč. 56 / 2010 – číslo 9 Možnosti využití moderních metod přípravy vzorků pro plynově chromatografické analýzy při analýze nápojů …Možnosti využití moderních metod přípravy vzorků pro plynověchromatografické analýzy při analýze nápojů...
Klíčová slova
pivo, pivobeer, beerdetektor, detektorvzorek, vzorekanalyty, analytydms, dmsvíno, vínoextrakce, extrakceecd, ecdliteratura, literaturaaplikace, aplikacemicroextraction, microextractionfid, fidvzorků, vzorkůtěkavé