DETERMINATION OF AROMATIC ALCOHOLS IN BEER BY SOLID PHASE EXTRACTION AND DETECTION WITH GAS CHROMATOGRAPHY IN COMBINATION WITH MASS SPECTROMETRY (GC-MS) Part I. – Creation and validation of the analytical methodVědecké články | 2009 | Kvasný průmysl InstrumentaceGC/MSD, GC/SQZaměřeníPotraviny a zemědělstvíVýrobceThermo Fischer ScientificKlíčová slovatyrosol, kvasný, eugenol, průmysl, piva, aromatických, tryptofol, alkoholů, tryptophol, fliaš, guaiacol, látka, sensory, strojov, aromatic, guajakol, beer, knihy, alcohols, pivo, stanovení, substance, myčka, stredisku, súpis, vyšších, pevné, výrobe, senzorický, byla, content, extrakce, obsahu, jeho, koeficient, byl, pivu, pomocí, používaných, při, pri, pro, etiketovačka, guajacol, miele, paletizátor, shodnost, stanica, vykladač, žatec
Podobná PDF
Advantages and Disadvantages of Substitution of Helium as Carrier Gas in Gas Chromatography by Hydrogen. Part III. – Sample Introduction and Detectors
2013||Vědecké články
242Kvasny prum.59 / 2013 (9)Výhody a nevýhody záměny helia jako nosného plynu v plynové chromatografii za vodíkVýhody a nevýhody záměny helia jako nosného plynu v plynové chromatografiiza vodík. Část III. – Nástřik vzorku a detektoryAdvantages and Disadvantages of Substitution of...
Klíčová slova
vodík, vodíknosného, nosnéhodusík, dusíkhelia, heliaplynu, plynujako, jakohydrogen, hydrogenzáměny, záměnyplyn, plynplynové, plynovéchromatografii, chromatografiiargon, argonvodíku, vodíkunevýhody, nevýhodyhelium
Possibilities of Utilization of Modern Sample Preparation Methods for Gas Chromatographic Analysis of Beverages and Especially beer. Part I. – Literature Review
2010||Vědecké články
358K VA S N Y P RU M .roč. 56 / 2010 – číslo 9 Možnosti využití moderních metod přípravy vzorků pro plynově chromatografické analýzy při analýze nápojů …Možnosti využití moderních metod přípravy vzorků pro plynověchromatografické analýzy při analýze nápojů...
Klíčová slova
pivo, pivobeer, beerdetektor, detektorvzorek, vzorekanalyty, analytydms, dmsvíno, vínoextrakce, extrakceecd, ecdliteratura, literaturaaplikace, aplikacemicroextraction, microextractionfid, fidvzorků, vzorkůtěkavé
FASTER GAS CHROMATOGRAPHY AND ITS UTILIZATION IN BREWING. PART 3. – THE DETERMINATION OF SOME LOW VOLATILE BEER FLAVOURS
2009||Vědecké články
304KVASNÝ PRŮMYSLroč. 55 / 2009 – číslo 11–12RYCHLEJŠÍ PLYNOVÁ CHROMATOGRAFIE A JEJÍ VYUŽITÍ V PIVOVARSTVÍ.ČÁST 3. – STANOVENÍ VYBRANÝCH SEMIVOLATILNÍCH SENZORICKYAKTIVNÍCH LÁTEK V PIVUFASTER GAS CHROMATOGRAPHY AND ITS UTILIZATION IN BREWING. PART3. – THE DETERMINATION OF SOME LOW VOLATILE BEER...
Klíčová slova
kyselina, kyselinaacid, acidfatty, fattykvasný, kvasnýprůmysl, průmyslacids, acidsmastných, mastnýchprůtoková, průtokovákyselin, kyselinstanovení, stanoveníkonvenční, konvenčnínosného, nosnéhopivu, pivuchain, chainvnitřní
DETERMINATION OF AROMATIC ALCOHOLS IN BEER USING THE SOLID PHASE EXTRACTION (SPE) FOLLOWED BY GAS CHROMATOGRAPHY- MASS SPECTROMETRY (GC- MS). PART II. – THE CONTENT OF AROMATIC ALCOHOLS IN CZECH BEERS
2009|Thermo Fischer Scientific|Vědecké články
KVASNÝ PRŮMYSLroč. 55 / 2009 – číslo 10273STANOVENÍ AROMATICKÝCH ALKOHOLŮ V PIVU S VYUŽITÍM METODYEXTRAKCE NA PEVNÉ FÁZI (SPE) A DETEKCE POMOCÍ SPOJENÍ PLYNOVÉCHROMATOGRAFIE S HMOTNOSTNÍ SPEKTROMETRIÍ (GC-MS).ČÁST II. – OBSAH AROMATICKÝCH ALKOHOLŮ V ČESKÝCH PIVECHDETERMINATION OF AROMATIC ALCOHOLS IN...
Klíčová slova
aromatických, aromatickýchbeer, beeralkoholů, alkoholůbeers, beerskvasný, kvasnýtyrosol, tyrosolprůmysl, průmyslalcohols, alcoholsextrakce, extrakcespojení, spojenípivu, pivueugenol, eugenolpřístrojovém, přístrojovémtryptofol, tryptofolpevné