FASTER GAS CHROMATOGRAPHY AND ITS UTILIZATION IN BREWING. PART 3. – THE DETERMINATION OF SOME LOW VOLATILE BEER FLAVOURS
Vědecké články | 2009 | Kvasný průmyslInstrumentace
GC
ZaměřeníPotraviny a zemědělství
VýrobceKlíčová slovakyselina, fatty, kvasný, acid, průmysl, acids, mastných, průtoková, kyselin, konvenční, stanovení, nosného, pivu, chain, vnitřní, plynu, kolona, rychlost, beer, velmi, determination, vyšších, doba, alcohols, zisk, free, velocity, tenkou, látek, time, higher, kolonách, alkoholů, carrier, výstupní, voltage, průměrná, nosný, nástřik, low, standard, analytického, při, vstupní, kolonu, mastné, teplotní, plyn, plocha, aktivních
Podobná PDF
FASTER GAS CHROMATOGRAPHY AND ITS USE IN BREWING. PART 2. – THE DETERMINATION OF HIGH VOLATILE BEER FLAVOURS AFTER HEADSPACE EXTRACTION
2009|Thermo Fisher Scientific|Vědecké články
268 KVASNÝ PRŮMYSL roč. 55 / 2009 – číslo 10 RYCHLEJŠÍ PLYNOVÁ CHROMATOGRAFIE A JEJÍ VYUŽITÍ V PIVOVARSTVÍ. ČÁST 2. – STANOVENÍ VYSOCE TĚKAVÝCH SENZORICKY AKTIVNÍCH LÁTEK V PIVU PO EXTRAKCI HEADSPACE METODOU FASTER GAS CHROMATOGRAPHY AND ITS USE IN…
Klíčová slova
ethylnatý, ethylnatýkvasný, kvasnýoctan, octanprůmysl, průmyslbeer, beerprůtoková, průtokovánosného, nosnéhosulphide, sulphideflavours, flavoursplynu, plynukolona, kolonarychlost, rychlostchromatografické, chromatograficképivu, pivuheadspace
Determination of Fatty Acids in Beer by Fast Routine Analyse
2013||Vědecké články
58 Kvasny prum. 59 / 2013 (3) Stanovení mastných kyselin v pivu rychlou, rutinní metodou Stanovení mastných kyselin v pivu rychlou, rutinní metodou Determination of Fatty Acids in Beer by Fast Routine Analyse Tomáš HORÁK, Jiří ČULÍK, Marie JURKOVÁ, Pavel…
Klíčová slova
kyselina, kyselinafatty, fattyacid, acidacids, acidsmastných, mastnýchkyselin, kyselinchain, chainbeer, beervnitřní, vnitřnípivu, pivustanovení, stanovenístandard, standardrsd, rsdisomáselná, isomáselnáoleic
418 K VA S N Y P RU M . roč. 56 / 2010 – číslo 11–12 Možnosti využití moderních metod přípravy vzorků pro plynově chromatografické analýzy při analýze … Možnosti využití moderních metod přípravy vzorků pro plynově chromatografické analýzy…
Klíčová slova
kyselina, kyselinaspme, spmesbse, sbseacid, acidacids, acidsfatty, fattymastných, mastnýchmožnosti, možnostiplynově, plynověkyselin, kyselinpřípravy, přípravymoderních, moderníchchain, chainvyužití, využitíkřivka
DETERMINATION OF THE FATTY ACIDS IN BEER BY SPME
2005|Thermo Fisher Scientific|Vědecké články
374 KVASNÝ PRŮMYSL roč. 51 / 2005 – číslo 11–12 STANOVENÍ MASTNÝCH KYSELIN V PIVU TECHNIKOU SPME DETERMINATION OF THE FATTY ACIDS IN BEER BY SPME TOMÁŠ HORÁK, JIŘÍ ČULÍK, MARIE JURKOVÁ, PAVEL ČEJKA, VLADIMÍR KELLNER, Výzkumný ústav pivovarský a…
Klíčová slova
fatty, fattymastných, mastnýchkyselin, kyselinacids, acidsvolných, volnýchfree, freekyseliny, kyselinykvasný, kvasnýbeer, beerprůmysl, průmyslspme, spmeodezva, odezvacelková, celkovámastné, mastnéstandardu