GCMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.

DISPERSIVE LIQUID-LIQUID MICROEXTRACTION (DiLLME) FOR WHISKY FLAVOUR ANALYSIS

Aplikace | 2020 | AnatuneInstrumentace
GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, Příprava vzorků, GC/SQ
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL, Anatune
Klíčová slova
PDF verze ke stažení a čtení
 

Podobná PDF

Toggle
AS224 Wellbrook Court | Girton Road | Cambridge | CB3 0NA | | tel: +44 (0) 1223 279210 | fax: +44 (0) 1223 279253 | email: [email protected] | anatune.co.uk AUTOMATED SOLVENT EXTRACTION (LLME AND DLLME) OF FLAVOURS FROM A SELECTION…
Klíčová slova
dllme, dllmejuice, juiceextraction, extractionorange, orangeflavoured, flavouredfruit, fruitdrinks, drinkswork, workflavours, flavoursliquid, liquidmicro, microwater, waterchoice, choiceobtained, obtainedpreliminary
A P P L I C AT I O N N O T E Gas Chromatography/ Mass Spectrometry Authors: Peter Cockburn The Scotch Whisky Research Institute PerkinElmer, Inc. Waltham, MA Method Development for Identification of Adulterated Spirits using Field Portable…
Klíčová slova
scotch, scotchdenatured, denaturedwhisky, whiskywhiskey, whiskeyspirits, spiritsketone, ketonealcohol, alcoholcockburn, cockburnadulterated, adulteratedmethod, methodportable, portablefield, fieldcompounds, compoundsspirit, spiritdevelopment
AppNote 2/2012 Determining Phenolic Compounds in Whisky using Direct Large Volume Injection and Stir Bar Sorptive Extraction Yunyun Nie, Eike Kleine-Benne Gerstel GmbH & Co. KG, Eberhard-Gerstel-Platz 1, D-45473 Mülheim an der Ruhr, Germany KEYWORDS Phenols, Whisky, Capillary GC-MS, LVI,…
Klíčová slova
cresol, cresolwhisky, whiskysbse, sbseguaiacol, guaiacollvi, lviphenolic, phenolicphenol, phenoltwisters, twisterstdu, tdusilicone, siliconegerstel, gerstelcompounds, compoundsalex, alexextraction, extractionusing
Analytica Chimica Acta 1042 (2018) 60e70 Contents lists available at ScienceDirect Analytica Chimica Acta journal homepage: www.elsevier.com/locate/aca A novel approach to assess the quality and authenticity of Scotch Whisky based on gas chromatography coupled to high resolution mass spectrometry Michal…
Klíčová slova
whisky, whiskyscotch, scotchwhiskies, whiskiesmalt, maltdppm, dppmmaturation, maturationbourbon, bourboncasks, caskscask, caskauthentication, authenticationmatured, maturedidentification, identificationcompounds, compoundsfake, fakeidentified
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.