Duše K: rozhovor Jaroslava Duška s profesorkou Janou Hajšlovou

Po, 11.11.2019
| Originální článek z: Český rozhlas
Co se skrývá za pojmem bezpečná potravina? Dají se potraviny falšovat? Na tyto a mnohé další otázky odpovídala herci Jaroslavu Duškovi profesorka Vysoké školy chemicko-technologické v Praze Jana Hajšlová.

Český rozhlas

Co se skrývá za pojmem bezpečná potravina? Dají se potraviny falšovat? Na tyto a mnohé další otázky odpovídala herci Jaroslavu Duškovi profesorka Vysoké školy chemicko-technologické v Praze Jana Hajšlová.

Profesorka Jana Hajšlová (8. června 1952, Praha)
  • je česká vysokoškolská učitelka a chemička, působící na Ústavu analýzy potravin a výživy Vysoké škole chemicko-technologické v Praze (ÚAPV VŠCHT)
  • v roce 2016 převzala jako historicky vůbec první Češka v americkém Dallasu cenu Harveye W. Wileye (anglicky Harvey W. Wiley Award (AOAC International)) za svůj příspěvek v oblasti vývoje analytických metod.
  • Jana Hajšlová se zabývá kvalitou a chemickou bezpečností potravin.
Český rozhlas
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití

LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena.