Duše K: rozhovor Jaroslava Duška s profesorkou Janou Hajšlovou
Po, 11.11.2019
| Originální článek z: Český rozhlas
Co se skrývá za pojmem bezpečná potravina? Dají se potraviny falšovat? Na tyto a mnohé další otázky odpovídala herci Jaroslavu Duškovi profesorka Vysoké školy chemicko-technologické v Praze Jana Hajšlová.

Český rozhlas

Co se skrývá za pojmem bezpečná potravina? Dají se potraviny falšovat? Na tyto a mnohé další otázky odpovídala herci Jaroslavu Duškovi profesorka Vysoké školy chemicko-technologické v Praze Jana Hajšlová.

Profesorka Jana Hajšlová (8. června 1952, Praha)
  • je česká vysokoškolská učitelka a chemička, působící na Ústavu analýzy potravin a výživy Vysoké škole chemicko-technologické v Praze (ÚAPV VŠCHT)
  • v roce 2016 převzala jako historicky vůbec první Češka v americkém Dallasu cenu Harveye W. Wileye (anglicky Harvey W. Wiley Award (AOAC International)) za svůj příspěvek v oblasti vývoje analytických metod.
  • Jana Hajšlová se zabývá kvalitou a chemickou bezpečností potravin.
Český rozhlas
 

Mohlo by vás zajímat

Hydrocarbons, C1 – C3 - Analysis of hydrocarbons C1-C2 and vinyl chloride in air

Aplikace
| 2011 | Agilent Technologies
Instrumentace
GC, GC kolony, Spotřební materiál
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Životní prostředí

Polyethylene Glycol (PEG) SPME Fibers

Technický článek
| 2007 | Merck
Instrumentace
SPME, Spotřební materiál
Výrobce
Merck
Zaměření
---

Overview of SPE Technology/Method Development & New Trends in Sample Preparation

Prezentace
| N/A | Merck
Instrumentace
Příprava vzorků, Spotřební materiál
Výrobce
Merck
Zaměření
---
 

Podobné články

Rozhovor | Osobnosti

Den s vědcem: Chemička potravin Hajšlová si nekontroluje každé sousto a na trzích moc nenakupuje

Jejím hlavním profesním zaměřením je chemie potravin, které se věnuje celou svou kariéru. Jaký je běžný den profesorky na pražské Vysoké škole chemicko-technologické?
Článek | Potraviny

Světoví experti řeší v Praze kvalitu potravin. Problém trápí Evropu i Asii

Kvalita potravin, jejich falšování a bezpečnost i ochrana spotřebitelů. Cesty k řešení závažných aktuálních problémů hledá tento týden v Praze mezinárodní vědecká špička v oboru analýzy potravin.
Článek | Potraviny

Konec podvodům s potravinami? Čína spojila síly s Evropskou unií

Jeden z největších světových projektů jehož cílem je zlepšit bezpečnost a kvalitu potravin a vyřešit problém podvodů s potravinami odstartoval.
Článek | Nejbližší akce

Světoví odborníci řeší v Praze kvalitu a bezpečnost potravin

Kvalita, bezpečnost a autenticita potravin. Nejnovější poznatky k aktuálně žhavým problémům lidstva představí tento týden v Praze mezinárodní vědecká špička v oboru analýzy potravin.
Duše K: rozhovor Jaroslava Duška s profesorkou Janou Hajšlovou
Po, 11.11.2019
| Originální článek z: Český rozhlas
Co se skrývá za pojmem bezpečná potravina? Dají se potraviny falšovat? Na tyto a mnohé další otázky odpovídala herci Jaroslavu Duškovi profesorka Vysoké školy chemicko-technologické v Praze Jana Hajšlová.

Český rozhlas

Co se skrývá za pojmem bezpečná potravina? Dají se potraviny falšovat? Na tyto a mnohé další otázky odpovídala herci Jaroslavu Duškovi profesorka Vysoké školy chemicko-technologické v Praze Jana Hajšlová.

Profesorka Jana Hajšlová (8. června 1952, Praha)
  • je česká vysokoškolská učitelka a chemička, působící na Ústavu analýzy potravin a výživy Vysoké škole chemicko-technologické v Praze (ÚAPV VŠCHT)
  • v roce 2016 převzala jako historicky vůbec první Češka v americkém Dallasu cenu Harveye W. Wileye (anglicky Harvey W. Wiley Award (AOAC International)) za svůj příspěvek v oblasti vývoje analytických metod.
  • Jana Hajšlová se zabývá kvalitou a chemickou bezpečností potravin.
Český rozhlas
 

Mohlo by vás zajímat

Hydrocarbons, C1 – C3 - Analysis of hydrocarbons C1-C2 and vinyl chloride in air

Aplikace
| 2011 | Agilent Technologies
Instrumentace
GC, GC kolony, Spotřební materiál
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Životní prostředí

Polyethylene Glycol (PEG) SPME Fibers

Technický článek
| 2007 | Merck
Instrumentace
SPME, Spotřební materiál
Výrobce
Merck
Zaměření
---

Overview of SPE Technology/Method Development & New Trends in Sample Preparation

Prezentace
| N/A | Merck
Instrumentace
Příprava vzorků, Spotřební materiál
Výrobce
Merck
Zaměření
---
 

Podobné články

Rozhovor | Osobnosti

Den s vědcem: Chemička potravin Hajšlová si nekontroluje každé sousto a na trzích moc nenakupuje

Jejím hlavním profesním zaměřením je chemie potravin, které se věnuje celou svou kariéru. Jaký je běžný den profesorky na pražské Vysoké škole chemicko-technologické?
Článek | Potraviny

Světoví experti řeší v Praze kvalitu potravin. Problém trápí Evropu i Asii

Kvalita potravin, jejich falšování a bezpečnost i ochrana spotřebitelů. Cesty k řešení závažných aktuálních problémů hledá tento týden v Praze mezinárodní vědecká špička v oboru analýzy potravin.
Článek | Potraviny

Konec podvodům s potravinami? Čína spojila síly s Evropskou unií

Jeden z největších světových projektů jehož cílem je zlepšit bezpečnost a kvalitu potravin a vyřešit problém podvodů s potravinami odstartoval.
Článek | Nejbližší akce

Světoví odborníci řeší v Praze kvalitu a bezpečnost potravin

Kvalita, bezpečnost a autenticita potravin. Nejnovější poznatky k aktuálně žhavým problémům lidstva představí tento týden v Praze mezinárodní vědecká špička v oboru analýzy potravin.
Duše K: rozhovor Jaroslava Duška s profesorkou Janou Hajšlovou
Po, 11.11.2019
| Originální článek z: Český rozhlas
Co se skrývá za pojmem bezpečná potravina? Dají se potraviny falšovat? Na tyto a mnohé další otázky odpovídala herci Jaroslavu Duškovi profesorka Vysoké školy chemicko-technologické v Praze Jana Hajšlová.

Český rozhlas

Co se skrývá za pojmem bezpečná potravina? Dají se potraviny falšovat? Na tyto a mnohé další otázky odpovídala herci Jaroslavu Duškovi profesorka Vysoké školy chemicko-technologické v Praze Jana Hajšlová.

Profesorka Jana Hajšlová (8. června 1952, Praha)
  • je česká vysokoškolská učitelka a chemička, působící na Ústavu analýzy potravin a výživy Vysoké škole chemicko-technologické v Praze (ÚAPV VŠCHT)
  • v roce 2016 převzala jako historicky vůbec první Češka v americkém Dallasu cenu Harveye W. Wileye (anglicky Harvey W. Wiley Award (AOAC International)) za svůj příspěvek v oblasti vývoje analytických metod.
  • Jana Hajšlová se zabývá kvalitou a chemickou bezpečností potravin.
Český rozhlas
 

Mohlo by vás zajímat

Hydrocarbons, C1 – C3 - Analysis of hydrocarbons C1-C2 and vinyl chloride in air

Aplikace
| 2011 | Agilent Technologies
Instrumentace
GC, GC kolony, Spotřební materiál
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Životní prostředí

Polyethylene Glycol (PEG) SPME Fibers

Technický článek
| 2007 | Merck
Instrumentace
SPME, Spotřební materiál
Výrobce
Merck
Zaměření
---

Overview of SPE Technology/Method Development & New Trends in Sample Preparation

Prezentace
| N/A | Merck
Instrumentace
Příprava vzorků, Spotřební materiál
Výrobce
Merck
Zaměření
---
 

Podobné články

Rozhovor | Osobnosti

Den s vědcem: Chemička potravin Hajšlová si nekontroluje každé sousto a na trzích moc nenakupuje

Jejím hlavním profesním zaměřením je chemie potravin, které se věnuje celou svou kariéru. Jaký je běžný den profesorky na pražské Vysoké škole chemicko-technologické?
Článek | Potraviny

Světoví experti řeší v Praze kvalitu potravin. Problém trápí Evropu i Asii

Kvalita potravin, jejich falšování a bezpečnost i ochrana spotřebitelů. Cesty k řešení závažných aktuálních problémů hledá tento týden v Praze mezinárodní vědecká špička v oboru analýzy potravin.
Článek | Potraviny

Konec podvodům s potravinami? Čína spojila síly s Evropskou unií

Jeden z největších světových projektů jehož cílem je zlepšit bezpečnost a kvalitu potravin a vyřešit problém podvodů s potravinami odstartoval.
Článek | Nejbližší akce

Světoví odborníci řeší v Praze kvalitu a bezpečnost potravin

Kvalita, bezpečnost a autenticita potravin. Nejnovější poznatky k aktuálně žhavým problémům lidstva představí tento týden v Praze mezinárodní vědecká špička v oboru analýzy potravin.
Duše K: rozhovor Jaroslava Duška s profesorkou Janou Hajšlovou
Po, 11.11.2019
| Originální článek z: Český rozhlas
Co se skrývá za pojmem bezpečná potravina? Dají se potraviny falšovat? Na tyto a mnohé další otázky odpovídala herci Jaroslavu Duškovi profesorka Vysoké školy chemicko-technologické v Praze Jana Hajšlová.

Český rozhlas

Co se skrývá za pojmem bezpečná potravina? Dají se potraviny falšovat? Na tyto a mnohé další otázky odpovídala herci Jaroslavu Duškovi profesorka Vysoké školy chemicko-technologické v Praze Jana Hajšlová.

Profesorka Jana Hajšlová (8. června 1952, Praha)
  • je česká vysokoškolská učitelka a chemička, působící na Ústavu analýzy potravin a výživy Vysoké škole chemicko-technologické v Praze (ÚAPV VŠCHT)
  • v roce 2016 převzala jako historicky vůbec první Češka v americkém Dallasu cenu Harveye W. Wileye (anglicky Harvey W. Wiley Award (AOAC International)) za svůj příspěvek v oblasti vývoje analytických metod.
  • Jana Hajšlová se zabývá kvalitou a chemickou bezpečností potravin.
Český rozhlas
 

Mohlo by vás zajímat

Hydrocarbons, C1 – C3 - Analysis of hydrocarbons C1-C2 and vinyl chloride in air

Aplikace
| 2011 | Agilent Technologies
Instrumentace
GC, GC kolony, Spotřební materiál
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Životní prostředí

Polyethylene Glycol (PEG) SPME Fibers

Technický článek
| 2007 | Merck
Instrumentace
SPME, Spotřební materiál
Výrobce
Merck
Zaměření
---

Overview of SPE Technology/Method Development & New Trends in Sample Preparation

Prezentace
| N/A | Merck
Instrumentace
Příprava vzorků, Spotřební materiál
Výrobce
Merck
Zaměření
---
 

Podobné články

Rozhovor | Osobnosti

Den s vědcem: Chemička potravin Hajšlová si nekontroluje každé sousto a na trzích moc nenakupuje

Jejím hlavním profesním zaměřením je chemie potravin, které se věnuje celou svou kariéru. Jaký je běžný den profesorky na pražské Vysoké škole chemicko-technologické?
Článek | Potraviny

Světoví experti řeší v Praze kvalitu potravin. Problém trápí Evropu i Asii

Kvalita potravin, jejich falšování a bezpečnost i ochrana spotřebitelů. Cesty k řešení závažných aktuálních problémů hledá tento týden v Praze mezinárodní vědecká špička v oboru analýzy potravin.
Článek | Potraviny

Konec podvodům s potravinami? Čína spojila síly s Evropskou unií

Jeden z největších světových projektů jehož cílem je zlepšit bezpečnost a kvalitu potravin a vyřešit problém podvodů s potravinami odstartoval.
Článek | Nejbližší akce

Světoví odborníci řeší v Praze kvalitu a bezpečnost potravin

Kvalita, bezpečnost a autenticita potravin. Nejnovější poznatky k aktuálně žhavým problémům lidstva představí tento týden v Praze mezinárodní vědecká špička v oboru analýzy potravin.
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití

LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena.