Webináře: Food, Flavor, and Aroma Forum a GC×GC-HR-TOFMS for untargeted screening of Breathomics
LECO: Webináře: Food, Flavor, and Aroma Forum a GC×GC-HR-TOFMS for untargeted screening of Breathomics
Máme pro Vás připravené celkem 4 zajímé přednášky od našich uživatelů.
19. Listopadu virtuální konference Food, Flavor, and Aroma Forum
Přidejte se k odborníkům v oboru na jednodenní bezplatnou sérii webinářů zaměřenou na některé z nejnovějších pokroků v oblasti analýzy potravin a vůní pomocá GCxGC a GCMS.
1. Towards an Even Better Tasting Veggie Burger: Untargeted GCxGC-MS Data Interpretation.
Presenter: Hans-Gerd Janssen (Science Leader Unilever Research, Professor Recognition-based Analytic Chemistry at Wageningen University & Research)
Presenter: Ed Rosing (Analytical Flavour Scientist at Unilever R&D Vlaardingen)
2. Understanding Food Off-Flavors and Malodors: What Do You Do When GC-O Fails?
Presenter: Ray Marsili (Analytical Flavor Chemist/Company Owner, Marsili Consulting Group)
3. Flavor Ingredient Analyses – Leveraging GCMS Data To Support Product Development
Presenter: Marlene Moskowitz (Senior Scientist, McCormick & Company)
25. Litopadu webinář GC×GC-HR-TOFMS for untargeted screening of Breathomics
Na tomto webináři se budeme zabývat různými technologickými aspekty výzkumu vydechovaného vzduchu, včetně odběru vzorků, analýzy, zpracování dat a QA/QC. Kromě toho pokryjeme některé klinické aplikace.
Presenter: Pierre-Hugues Stefanuto (Lead Scientist, University of Liège)
Naučíte se:
Hmotnostní spektrometire (MS) s vysokým rozlišením poskytuje vysokou jistotu identifikace, která může dosáhnout 2 úrovně klasifikace MSI (metabolomická standardní iniciativa) v jediné analýze.
GC×GC-MS poskytuje vysoké separační rozlišení a metriku ortogonální identifikace sloučenin.
Robustní systém QA/QC zajišťuje robustnost celého procesu.
více než 430 aplikací, posterů, technických článku a dalších LECO dokumentů v sekci Knihovna
více než 20 webinářů LECO v sekci Webináře
přehled instrumentace LECO v sekci Přístroje a služby