GCMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.

GCMS novinky se zaměřením na potraviny | LabRulez GCMS

Aktualizace služeb: Úspěšná akreditace a rozšíření nabídky
Článek | Produkt

Aktualizace služeb: Úspěšná akreditace a rozšíření nabídky

Nové akreditované metody v nabídce společnosti ALS Czech Republic od března 2024.
Čt, 25.4.2024
ALS Czech Republic
tag
share
more
MISA – přenosný Raman spektrometr pro analýzu potravin
Článek | Produkt

MISA – přenosný Raman spektrometr pro analýzu potravin

Ochrana spotřebitelů pomocí nejnovějších technologií v oblasti testování potravin.
Čt, 5.1.2023
Metrohm Česká republika
tag
share
more
Analýza reziduí ethylenoxidu a 2-chlorethanolu v potravinách pomocí GC-MS/MS
Článek | Aplikace

Analýza reziduí ethylenoxidu a 2-chlorethanolu v potravinách pomocí GC-MS/MS

Možnosti využití plynového chromatografu Thermo TRACE 1610 ve spojení s GC-MS/MS systémem Thermo TSQ 9610 pro analýzu reziduí ethylenoxidu a 2-chlorethanolu ve vzorcích potravin.
Út, 22.11.2022
Pragolab
tag
share
more
Konference Bezpečnost potravin 2022 (on-line)
Článek | Nejbližší akce

Konference Bezpečnost potravin 2022 (on-line)

Společnost Shimadzu a její partneři MERCK a New Food Vám i letos přinášejí jedinečnou jednodenní konferenci zaměřenou na téma bezpečnosti potravin (on-line).
Út, 15.11.2022
SHIMADZU Handels GmbH - organizační složka
tag
share
more
Analýza PBDE v environmentálních a potravinových matricích pomocí GC-MS/MS TSQ 9610
Článek | Aplikace

Analýza PBDE v environmentálních a potravinových matricích pomocí GC-MS/MS TSQ 9610

Ukázka výkonnosti Thermo Scientific TSQ 9610 na bázi trojitého kvadrupólu s GC TRACE 1610 pro stanovení polybromovaných difenyletherů (PBDE) ve vzorcích životního prostředí a potravin.
Čt, 10.11.2022
Pragolab
tag
share
more
Lepší cílená a necílená analýza reziduí pesticidů: Rychlé a flexibilní hledání analytů pro GC-MS a GCxGC-MS
Článek | Aplikace

Lepší cílená a necílená analýza reziduí pesticidů: Rychlé a flexibilní hledání analytů pro GC-MS a GCxGC-MS

Aplikace a záznam přednášky o výhodách LECO Pegasus BT TOF MS a kombinace kvantitativní a kvalitativní analýzy z jednoho nástřiku bez ztráty citlivosti.
Čt, 11.8.2022
LECO
tag
share
more
Hodnocení lahodnosti umělého masa
Článek | Produkt

Hodnocení lahodnosti umělého masa

Jak interpretovat vůni pečeného kuřátka nebo chuť masových kuliček? Aplikace a řešení pro komplexní analýzu vůní, chutí, textury nebo monitorování buněčných kultur umělých náhražek masa.
Út, 10.5.2022
SHIMADZU Handels GmbH - organizační složka
tag
share
more
Plynová chromatografie s hmotnostní detekcí Agilent: partner a řešení pro Vaši potravinářskou laboratoř
Článek | Aplikace

Plynová chromatografie s hmotnostní detekcí Agilent: partner a řešení pro Vaši potravinářskou laboratoř

Přinášíme Vám přehled aktuálních GC/MS a GC/MS/MS aplikací v oblasti analýzy potravin. Naleznete zde ty správné postupy a metody, jak řešit Vaše analytická zadání.
St, 2.3.2022
Altium International
tag
share
more
Inovativní analýza potravin na bázi SICRIT® technologie
Článek | Produkt

Inovativní analýza potravin na bázi SICRIT® technologie

Mít funkční a ověřené postupy pro analýzu potravin je nutností. Plně automatizovaná analýza založená na SICRIT® technologii přináší reprodukovatelné a citlivé výsledky zcela bez chromatografie.
Út, 9.11.2021
Plasmion
tag
share
more
Nejlepší pivo je to, které si uvařím sám, říká prof. Pavel Dostálek
Článek | Potraviny

Nejlepší pivo je to, které si uvařím sám, říká prof. Pavel Dostálek

Profesor Pavel Dostálek obdržel koncem září Cenu Františka Ondřeje Poupěte za přínos pivovarství, sladařství a návazným odvětvím. Prof. Dostálek vystudoval VŠCHT v Praze, obor Kvasná chemie a bioinženýrství.
St, 11.8.2021
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
tag
share
more
Další projekty
LCMS
ICPMS
Sledujte nás
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.