GCMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.

Automated and high-throughput derivatization for FAMEs analysis in vegetable oils and animal fats

Aplikace | 2022 | Thermo Fisher ScientificInstrumentace
GC, Příprava vzorků
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Výrobce
Thermo Fisher Scientific
Klíčová slova
PDF verze ke stažení a čtení
 

Podobná PDF

Toggle
New GC Column Technology for Old Problems in Fatty Acid Analysis Gustavo Serrano Izaguirre, PhD Global Product Manager – GC Columns December 15, 2020 1 December 15, 2020 DE44171.6363541667 What Are We Testing? Fat profiles: • • • • Total…
Klíčová slova
new, newtechnology, technologycolumn, columnfastfame, fastfameacid, acidfatwax, fatwaxintuvo, intuvofames, famestrans, transfatty, fattyfats, fatscis, cisfame, fametriglycerides, triglyceridesfid
Fatty Acid and FAME Analysis Using State-of-the-Art Gas Chromatography Gustavo Serrano, Ph.D. Global Product Manager - GC Columns Agilent Technologies Outline • Analysis of Fats and Oils and Column Selection • DB-FATWAX Ultra Inert • DB-FastFAME • DB-HeavyWAX • Conclusions…
Klíčová slova
acid, acidacids, acidsfatwax, fatwaxfatty, fattydha, dhafat, fatconfidential, confidentialwax, waxfame, famefid, fidheavywax, heavywaxcolumn, columnoil, oilfastfame, fastfamecis
Rapid Separation of Fatty Acid Methyl Esters
2018|Agilent Technologies|Aplikace
Application Note Food Testing & Agriculture Rapid Separation of Fatty Acid Methyl Esters Using DB-FastFAME Intuvo GC columns Author Yun Zou Agilent Technologies (Shanghai) Co. Ltd. Shanghai 200131 P. R. China Abstract The analysis of fatty acid methyl esters (FAMEs)…
Klíčová slova
fastfame, fastfamefame, fameintuvo, intuvochip, chipfatty, fattyguard, guardcarrier, carriercolumn, columnfood, foodfid, fidgas, gascyanopropyl, cyanopropylinlet, inletoven, ovenmin
Determination of Fatty Acid Methyl Esters in Edible Argan Oil AN0070 Application Note INTRODUCTION There has been a growing demand for the analysis of oils, fats and fat containing food products especially surrounding the edible oils market. The most common…
Klíčová slova
argan, arganmins, minsunsaturated, unsaturatedfat, fatscion, scionnormalised, normalisedfame, fameoil, oiloils, oilsedible, ediblefats, fatsfames, famestime, timecomposition, compositionanalysed
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.