IDENTIFIKACE SENZORICKY AKTIVNÍCH LÁTEK MINERÁLNÍCH VOD S CITRONOVOU PŘÍCHUTÍ POMOCÍ PLYNOVÉ CHROMATOGRAFIE S OLFAKTOMETRICKÝM DETEKTOREMVědecké články | 2017 | Chemické listy InstrumentaceGC/MSD, SPME, GC/SQZaměřeníPotraviny a zemědělstvíVýrobceAgilent TechnologiesKlíčová slovavůně, látek, senzoricky, aroma, hodnotitelů, dané, látky, intenzity, laboratorní, aktivních, postupy, přístroje, metody, vnímané, těkavých, citronové, nápojů, identifikace, trvání, detekce, záznam, metoda, ano, vzorku, pomocí, získaných, citronovou, citrusová, osme, prahu, zaznamenání, technika, charm, nif, vycházejícího, nedetegováno, snif, odpovědné, výsledné, výsledky, stupnice, intenzit, dobrá, nutnost, odhad, popis, detektorem, několik, průměr, relativní
Podobná PDF
Possibilities of Utilization of Modern Sample Preparation Methods for Gas Chromatographic Analysis of Beverages and Especially beer. Part I. – Literature Review
2010||Vědecké články
358K VA S N Y P RU M .roč. 56 / 2010 – číslo 9 Možnosti využití moderních metod přípravy vzorků pro plynově chromatografické analýzy při analýze nápojů …Možnosti využití moderních metod přípravy vzorků pro plynověchromatografické analýzy při analýze nápojů...
Klíčová slova
pivo, pivobeer, beerdetektor, detektorvzorek, vzorekanalyty, analytydms, dmsvíno, vínoextrakce, extrakceecd, ecdliteratura, literaturaaplikace, aplikacemicroextraction, microextractionfid, fidvzorků, vzorkůtěkavé
Chem. Listy 115, 524−529 (2021)Původní a metodické prácePŮVODNÍ A METODICKÉ PRÁCEVYBRANÉ TĚKAVÉ MARKERYČESKÝCH ŘEPKOVÝCH A LIPOVÝCHMEDŮK senzorickým vlastnostem medu významnou měroupřispívají těkavé látky pocházející buď z nektaru rostlin,nebo vznikající metabolickou činností včel či jako produkty při zpracování, resp. skladování medu6....
Klíčová slova
medů, medůmedy, medytěkavých, těkavýchlátek, látekmedu, medumetodické, metodicképůvodní, původníbyla, bylaprůměr, průměrpráce, práceanalýza, analýzapro, probyly, bylylipových, lipovýchzastoupení