3-MCPD Process Contaminant in Malt
Vědecké články | 2018 | Kvasný průmyslInstrumentace
GC/MSD, GC/SQ
ZaměřeníPotraviny a zemědělství
VýrobceThermo Fisher Scientific
Klíčová slovamalt, bread, pale, šunka, potravina, chloropropanols, vrstva, ham, finnigan, smoked, ale, byly, obsah, heptafluorobutyrylimidazolem, inconventional, koblihy, kocourek, kůrka, modifikované, mutageny, pilsen, salamis, salámy, sýry, tousty, uzená, uzené, zpracovaný, škroby, financed, brambůrky, chlebová, hranolky, identifikace, karcinogeny, maso, mince, oddělena, česnek, masové, mleté, toast, vystavena, coffee, dying, slad, vodná, dcp, hovězí, káva
Podobná PDF
Determination of Trans-2-Nonenal in Barley Grain, Malt and Beer
2010|Thermo Fisher Scientific|Vědecké články
428 K VA S N Y P RU M . roč. 56 / 2010 – číslo 11–12 Stanovení obsahu trans-2-nonenalu v zrnu ječmene, sladu a pivu Stanovení obsahu trans-2-nonenalu v zrnu ječmene, sladu a pivu Determination of Trans-2-Nonenal in Barley…
Klíčová slova
spme, spmepivo, pivobarley, barleymalt, maltslad, sladextraction, extractionječmene, ječmeneječmen, ječmenenzymy, enzymypale, palefid, fidvzorek, vzorekmetodou, metodoubyla, bylavzorků
Monitoring of Acrylamide Content in Selected Foods
2015|Thermo Fisher Scientific|Vědecké články
206 KVASNY PRUM. 61 / 2015 (7–8) Sledování obsahu akrylamidu ve vybraných potravinách Sledování obsahu akrylamidu ve vybraných potravinách Monitoring of Acrylamide Content in Selected Foods Zdeněk SVOBODA1, Renata MIKULÍKOVÁ1, Olga CWIKOVÁ2, Sylvie BĚLÁKOVÁ1, Karolína BENEŠOVÁ1, VÚPS, a. s., Sladařský…
Klíčová slova
akrylamidu, akrylamiduacrylamide, acrylamidepotravinách, potravináchobsahu, obsahuvybraných, vybranýchfinnigen, finnigensledování, sledováníakrylamid, akrylamidcontent, contentobsah, obsahhranolky, hranolkydsq, dsqkyselina, kyselinafood, foodcrackers
DETERMINATION OF LIPID CONTENT AND FATTY ACID REPRESENTATION IN BARLEY CARYOPSES AND MALT
2009|Thermo Fisher Scientific|Vědecké články
KVASNÝ PRŮMYSL roč. 55 / 2009 – číslo 11–12 315 STANOVENÍ OBSAHU LIPIDŮ A ZASTOUPENÍ MASTNÝCH KYSELIN V OBILKÁCH JEČMENE A VE SLADU DETERMINATION OF LIPID CONTENT AND FATTY ACID REPRESENTATION IN BARLEY CARYOPSES AND MALT ZDENĚK SVOBODA1, RENATA MIKULÍKOVÁ1,…
Klíčová slova
barley, barleyječmene, ječmenesladu, sladumalt, maltobilce, obilcekvasný, kvasnýprůmysl, průmyslkyselin, kyselinlipidů, lipidůcaryopses, caryopseszastoupení, zastoupenícontent, contentmastných, mastnýchextrakce, extrakceobsahu
DETERMINATION OF METHIONINE IN MALT
2009|Thermo Fisher Scientific|Vědecké články
310 KVASNÝ PRŮMYSL roč. 55 / 2009 – číslo 11–12 STANOVENÍ METHIONINU VE SLADU DETERMINATION OF METHIONINE IN MALT RENATA MIKULÍKOVÁ, ZDENĚK SVOBODA, KAROLÍNA BENEŠOVÁ, SYLVIE BĚLÁKOVÁ Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, Sladařský ústav, Mostecká 7, CZ-614 00 Brno Research…
Klíčová slova
methioninu, methioninumethionine, methioninesladu, sladukvasný, kvasnýprůmysl, průmyslmalt, maltbojos, bojossirných, sirnýchbyla, bylavoda, vodamalts, maltsdimethyl, dimethylbrani, branihrubèice, hrubèicehrubčice