DETERMINATION OF LIPID CONTENT AND FATTY ACID REPRESENTATION IN BARLEY CARYOPSES AND MALT
Vědecké články | 2009 | Kvasný průmyslInstrumentace
GC
ZaměřeníPotraviny a zemědělství
VýrobceThermo Fisher Scientific
Klíčová slovabarley, ječmene, sladu, malt, obilce, kvasný, průmysl, kyselin, lipidů, caryopses, zastoupení, content, mastných, extrakce, obsahu, byl, lipid, obsah, fatty, stanovení, kolona, caryopsis, obilek, obilkách, kapilární, kyselina, mastná, pro, der, slad, supelcowax, ných, tuků, ječmen, esterů, fat, dvě, standardu, moderní, zcela, teplota, čas, kyseliny, determined, metodou, und, representation, fid, byly, byla
Podobná PDF
Determination of Trans-2-Nonenal in Barley Grain, Malt and Beer
2010|Thermo Fisher Scientific|Vědecké články
428 K VA S N Y P RU M . roč. 56 / 2010 – číslo 11–12 Stanovení obsahu trans-2-nonenalu v zrnu ječmene, sladu a pivu Stanovení obsahu trans-2-nonenalu v zrnu ječmene, sladu a pivu Determination of Trans-2-Nonenal in Barley…
Klíčová slova
spme, spmepivo, pivobarley, barleymalt, maltextraction, extractionslad, sladječmene, ječmeneječmen, ječmenenzymy, enzymyfid, fidpale, palevzorek, vzorekmetodou, metodoubyla, bylavzorků
FASTER GAS CHROMATOGRAPHY AND ITS UTILIZATION IN BREWING. PART 3. – THE DETERMINATION OF SOME LOW VOLATILE BEER FLAVOURS
2009||Vědecké články
304 KVASNÝ PRŮMYSL roč. 55 / 2009 – číslo 11–12 RYCHLEJŠÍ PLYNOVÁ CHROMATOGRAFIE A JEJÍ VYUŽITÍ V PIVOVARSTVÍ. ČÁST 3. – STANOVENÍ VYBRANÝCH SEMIVOLATILNÍCH SENZORICKY AKTIVNÍCH LÁTEK V PIVU FASTER GAS CHROMATOGRAPHY AND ITS UTILIZATION IN BREWING. PART 3. –…
Klíčová slova
kyselina, kyselinafatty, fattyacid, acidkvasný, kvasnýprůmysl, průmyslacids, acidsmastných, mastnýchprůtoková, průtokovákyselin, kyselinkonvenční, konvenčnístanovení, stanovenínosného, nosnéhopivu, pivuchain, chainvnitřní
DETERMINATION OF METHIONINE IN MALT
2009|Thermo Fisher Scientific|Vědecké články
310 KVASNÝ PRŮMYSL roč. 55 / 2009 – číslo 11–12 STANOVENÍ METHIONINU VE SLADU DETERMINATION OF METHIONINE IN MALT RENATA MIKULÍKOVÁ, ZDENĚK SVOBODA, KAROLÍNA BENEŠOVÁ, SYLVIE BĚLÁKOVÁ Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, Sladařský ústav, Mostecká 7, CZ-614 00 Brno Research…
Klíčová slova
methioninu, methioninumethionine, methioninesladu, sladukvasný, kvasnýprůmysl, průmyslmalt, maltbojos, bojossirných, sirnýchbyla, bylavoda, vodamalts, maltsdimethyl, dimethylbrani, branihrubèice, hrubèicehrubčice
CHROMATOGRAFICKÉ STANOVENÍ POLYNENASYCENÝCH MASTNÝCH KYSELIN VE VYBRANÝCH ŽIVOČIŠNÝCH TKÁNÍCH
2015|Thermo Fisher Scientific|Vědecké články
Chem. Listy 109, 140146(2015) Laboratorní přístroje a postupy CHROMATOGRAFICKÉ STANOVENÍ POLYNENASYCENÝCH MASTNÝCH KYSELIN VE VYBRANÝCH ŽIVOČIŠNÝCH TKÁNÍCH tek5 po metabolomiku6. Cílem předkládané práce tedy bylo standardizovat metodu stanovení mastných kyselin se středním a dlouhým řetězcem s důrazem na LC-PUFA a…
Klíčová slova
mastných, mastnýchkyselin, kyselinlaboratorní, laboratornípostupy, postupypřístroje, přístrojecelkových, celkovýchkyselina, kyselinabyly, bylybyla, bylastanovení, stanovenílipidů, lipidůpotkanů, potkanůstředním, střednímmastná, mastnájátrech