DETERMINATION OF LIPID CONTENT AND FATTY ACID REPRESENTATION IN BARLEY CARYOPSES AND MALTVědecké články | 2009 | Kvasný průmysl InstrumentaceGCZaměřeníPotraviny a zemědělstvíVýrobceThermo Fischer ScientificKlíčová slovabarley, ječmene, sladu, malt, obilce, kvasný, průmysl, kyselin, lipidů, content, mastných, caryopses, zastoupení, extrakce, obsahu, byl, stanovení, obsah, lipid, kolona, pro, caryopsis, obilek, obilkách, fatty, kapilární, kyselina, mastná, ných, slad, der, tuků, ječmen, supelcowax, esterů, moderní, dvě, standardu, fat, zcela, teplota, čas, kyseliny, determined, metodou, und, czech, representation, byly, byla
Podobná PDF
Determination of Trans-2-Nonenal in Barley Grain, Malt and Beer
2010|Thermo Fischer Scientific|Vědecké články
428K VA S N Y P RU M .roč. 56 / 2010 – číslo 11–12Stanovení obsahu trans-2-nonenalu v zrnu ječmene, sladu a pivuStanovení obsahu trans-2-nonenalu v zrnu ječmene, sladu a pivuDetermination of Trans-2-Nonenal in Barley Grain, Malt and BeerZDENĚK SVOBODA1,...
Klíčová slova
spme, spmepivo, pivobarley, barleymalt, maltslad, sladextraction, extractionječmen, ječmenječmene, ječmeneenzymy, enzymypale, palefid, fidvzorek, vzorekmetodou, metodourepublic, republicnacl
310KVASNÝ PRŮMYSLroč. 55 / 2009 – číslo 11–12STANOVENÍ METHIONINU VE SLADUDETERMINATION OF METHIONINE IN MALTRENATA MIKULÍKOVÁ, ZDENĚK SVOBODA, KAROLÍNA BENEŠOVÁ, SYLVIE BĚLÁKOVÁVýzkumný ústav pivovarský a sladařský, Sladařský ústav, Mostecká 7, CZ-614 00 BrnoResearch Institute of Brewing and Malting Plc., Malting...
Klíčová slova
methioninu, methioninumethionine, methioninesladu, sladukvasný, kvasnýprůmysl, průmyslmalt, maltbojos, bojossirných, sirnýchbyla, bylavoda, vodamalts, maltsdimethyl, dimethylbrani, branihrubèice, hrubèicehrubčice
FASTER GAS CHROMATOGRAPHY AND ITS UTILIZATION IN BREWING. PART 3. – THE DETERMINATION OF SOME LOW VOLATILE BEER FLAVOURS
2009||Vědecké články
304KVASNÝ PRŮMYSLroč. 55 / 2009 – číslo 11–12RYCHLEJŠÍ PLYNOVÁ CHROMATOGRAFIE A JEJÍ VYUŽITÍ V PIVOVARSTVÍ.ČÁST 3. – STANOVENÍ VYBRANÝCH SEMIVOLATILNÍCH SENZORICKYAKTIVNÍCH LÁTEK V PIVUFASTER GAS CHROMATOGRAPHY AND ITS UTILIZATION IN BREWING. PART3. – THE DETERMINATION OF SOME LOW VOLATILE BEER...
Klíčová slova
kyselina, kyselinaacid, acidfatty, fattykvasný, kvasnýprůmysl, průmyslacids, acidsmastných, mastnýchprůtoková, průtokovákyselin, kyselinstanovení, stanoveníkonvenční, konvenčnínosného, nosnéhopivu, pivuchain, chainvnitřní
CHROMATOGRAFICKÉ STANOVENÍ POLYNENASYCENÝCH MASTNÝCH KYSELIN VE VYBRANÝCH ŽIVOČIŠNÝCH TKÁNÍCH
2015|Thermo Fischer Scientific|Vědecké články
Chem. Listy 109, 140146(2015)Laboratorní přístroje a postupyCHROMATOGRAFICKÉ STANOVENÍPOLYNENASYCENÝCH MASTNÝCHKYSELIN VE VYBRANÝCHŽIVOČIŠNÝCH TKÁNÍCHtek5 po metabolomiku6. Cílem předkládané práce tedy bylostandardizovat metodu stanovení mastných kyselin sestředním a dlouhým řetězcem s důrazem na LC-PUFAa ověřit ji na reálných vzorcích různých živočišných tkání.TOMÁŠ KOMPRDA,...
Klíčová slova
mastných, mastnýchkyselin, kyselinlaboratorní, laboratornípostupy, postupypřístroje, přístrojecelkových, celkovýchbyly, bylykyselina, kyselinastanovení, stanoveníbyla, bylalipidů, lipidůpotkanů, potkanůstředním, střednímmastná, mastnádlouhým