Determination of Trans-2-Nonenal in Barley Grain, Malt and Beer
Vědecké články | 2010 | Kvasný průmyslInstrumentace
GC, SPME
ZaměřeníPotraviny a zemědělství
VýrobceThermo Fisher Scientific, CTC Analytics
Klíčová slovaspme, pivo, barley, malt, extraction, ječmene, slad, ječmen, enzymy, pale, fid, vzorek, metodou, byla, vzorků, nacl, nebo, beer, biatlon, endogenními, katalyzovány, konat, kvasného, nealkoholické, novakova, sledujte, timori, tipple, vladimira, výčepní, westminster, cruiser, ebson, lissane, maltasia, malvaz, marthe, mauritia, musikant, publican, ratbořský, troon, vlastními, wikingett, xanadu, zrnu, republic, enzymatickou, ležák, chladu
Podobná PDF
DETERMINATION OF LIPID CONTENT AND FATTY ACID REPRESENTATION IN BARLEY CARYOPSES AND MALT
2009|Thermo Fisher Scientific|Vědecké články
KVASNÝ PRŮMYSL roč. 55 / 2009 – číslo 11–12 315 STANOVENÍ OBSAHU LIPIDŮ A ZASTOUPENÍ MASTNÝCH KYSELIN V OBILKÁCH JEČMENE A VE SLADU DETERMINATION OF LIPID CONTENT AND FATTY ACID REPRESENTATION IN BARLEY CARYOPSES AND MALT ZDENĚK SVOBODA1, RENATA MIKULÍKOVÁ1,…
Klíčová slova
barley, barleyječmene, ječmenesladu, sladuobilce, obilcemalt, maltkvasný, kvasnýprůmysl, průmyslkyselin, kyselincaryopses, caryopseslipidů, lipidůzastoupení, zastoupenícontent, contentmastných, mastnýchextrakce, extrakceobsahu
DETERMINATION OF METHIONINE IN MALT
2009|Thermo Fisher Scientific|Vědecké články
310 KVASNÝ PRŮMYSL roč. 55 / 2009 – číslo 11–12 STANOVENÍ METHIONINU VE SLADU DETERMINATION OF METHIONINE IN MALT RENATA MIKULÍKOVÁ, ZDENĚK SVOBODA, KAROLÍNA BENEŠOVÁ, SYLVIE BĚLÁKOVÁ Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, Sladařský ústav, Mostecká 7, CZ-614 00 Brno Research…
Klíčová slova
methioninu, methioninumethionine, methioninesladu, sladukvasný, kvasnýprůmysl, průmyslmalt, maltbojos, bojosbyla, bylasirných, sirnýchvoda, vodamalts, maltsdimethyl, dimethylbrani, branihrubèice, hrubèicehrubčice
Possibilities of Utilization of Modern Sample Preparation Methods for Gas Chromatographic Analysis of Beverages and Especially beer. Part I. – Literature Review
2010||Vědecké články
358 K VA S N Y P RU M . roč. 56 / 2010 – číslo 9 Možnosti využití moderních metod přípravy vzorků pro plynově chromatografické analýzy při analýze nápojů … Možnosti využití moderních metod přípravy vzorků pro plynově chromatografické…
Klíčová slova
pivo, pivobeer, beerdetektor, detektorvzorek, vzorekanalyty, analytydms, dmsvíno, vínoextrakce, extrakceliteratura, literaturaecd, ecdfid, fidmicroextraction, microextractionaplikace, aplikacevzorků, vzorkůtěkavé
Use of Modern Analytical SPDE and TDAS Methods for the Analysis of Sulphur Volatile Flavors
2011|Thermo Fisher Scientific|Vědecké články
Využití moderních analytických metod SPDE a TDAS při stanovení sirných těkavých látek K VA S N Y P RU M . 57 / 2011 (7–8) 231 Využití moderních analytických metod SPDE a TDAS při stanovení sirných těkavých látek Use of…
Klíčová slova
sirných, sirnýchspde, spdetdas, tdaslátek, látektěkavých, těkavýchstanovení, stanovenímoderních, moderníchsulphur, sulphurvyužití, využitípři, přimetod, metodbyly, bylyautomatizované, automatizovanéanalytických, analytickýchdesorpci