Optimization of Determination of Dimethyl Sulfide in Wort and Beer
Vědecké články | 2017 | Kvasný průmyslInstrumentace
GC, HeadSpace
ZaměřeníPotraviny a zemědělství
VýrobceThermo Fisher Scientific
Klíčová slovadms, mladině, obsahu, dimethylsulfidu, stanovení, pivu, optimalizace, sirných, sulphur, headspace, fpd, flame, látek, volatile, mladiny, dependence, volného, analyzovaného, photometric, extraction, piva, senzoricky, beer, optimalizaci, microextraction, při, wort, gas, pro, plynovou, optimization, detektorem, kombinaci, vzorcích, extrakce, době, identification, detector, vzorku, dimethylsufid, extrahuje, kondenzovaná, nejsledovanější, singledrop, sirnou, desetinásobek, identifikaci, konstantou, fotometrickým, inertního
Podobná PDF
Use of Modern Analytical SPDE and TDAS Methods for the Analysis of Sulphur Volatile Flavors
2011|Thermo Fisher Scientific|Vědecké články
Využití moderních analytických metod SPDE a TDAS při stanovení sirných těkavých látek K VA S N Y P RU M . 57 / 2011 (7–8) 231 Využití moderních analytických metod SPDE a TDAS při stanovení sirných těkavých látek Use of…
Klíčová slova
sirných, sirnýchspde, spdetdas, tdaslátek, látektěkavých, těkavýchstanovení, stanovenímoderních, moderníchsulphur, sulphurpři, přivyužití, využitímetod, metodbyly, bylyautomatizované, automatizovanéanalytických, analytickýchdesorpci
Possibilities of Utilization of Modern Sample Preparation Methods for Gas Chromatographic Analysis of Beverages and Especially beer. Part I. – Literature Review
2010||Vědecké články
358 K VA S N Y P RU M . roč. 56 / 2010 – číslo 9 Možnosti využití moderních metod přípravy vzorků pro plynově chromatografické analýzy při analýze nápojů … Možnosti využití moderních metod přípravy vzorků pro plynově chromatografické…
Klíčová slova
pivo, pivobeer, beerdetektor, detektorvzorek, vzorekanalyty, analytydms, dmsvíno, vínoextrakce, extrakceecd, ecdliteratura, literaturafid, fidaplikace, aplikacemicroextraction, microextractionvzorků, vzorkůtěkavé
DETERMINATION OF METHIONINE IN MALT
2009|Thermo Fisher Scientific|Vědecké články
310 KVASNÝ PRŮMYSL roč. 55 / 2009 – číslo 11–12 STANOVENÍ METHIONINU VE SLADU DETERMINATION OF METHIONINE IN MALT RENATA MIKULÍKOVÁ, ZDENĚK SVOBODA, KAROLÍNA BENEŠOVÁ, SYLVIE BĚLÁKOVÁ Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, Sladařský ústav, Mostecká 7, CZ-614 00 Brno Research…
Klíčová slova
methioninu, methioninumethionine, methioninesladu, sladukvasný, kvasnýprůmysl, průmyslmalt, maltbojos, bojosbyla, bylasirných, sirnýchvoda, vodamalts, maltsdimethyl, dimethylbrani, branihrubèice, hrubèicehrubčice
Monitoring of Methionine in Czech and Foreign Beers
2011|Thermo Fisher Scientific|Vědecké články
8 K VA S N Y P RU M . 57 / 2011 (1) Sledování methioninu v českých a zahraničních pivech Sledování methioninu v českých a zahraničních pivech Monitoring of Methionine in Czech and Foreign Beers RENATA MIKULÍKOVÁ1, ZDENĚK SVOBODA1,…
Klíčová slova
methioninu, methioninumethionine, methioninepivech, pivechzahraničních, zahraničníchčeských, českýchsledování, sledováníbeers, beersmebak, mebaksirné, sirnépiv, pivpivu, pivubeer, beerfeldschlöschen, feldschlöschenlagers, lagersediční