FASTER GAS CHROMATOGRAPHY AND ITS USE IN BREWING. PART 2. – THE DETERMINATION OF HIGH VOLATILE BEER FLAVOURS AFTER HEADSPACE EXTRACTIONVědecké články | 2009 | Kvasný průmysl InstrumentaceGC, HeadSpaceZaměřeníPotraviny a zemědělstvíVýrobceThermo Fischer Scientific, DANI InstrumentsKlíčová slovaethylnatý, kvasný, octan, průmysl, beer, průtoková, nosného, sulphide, flavours, plynu, kolona, rychlost, chromatografické, pivu, těkavých, headspace, doba, zisk, tenkou, determination, acetate, ethyl, velocity, pece, stanovení, průměrná, volatile, výstupní, nástřik, nosný, acetaldehyde, bore, vstupní, carrier, senzoricky, kolonu, plyn, teplotní, plocha, aktivních, tlak, helium, průtok, time, vzhledem, pracovní, narrow, detektor, voltage, často
Podobná PDF
Advantages and Disadvantages of Substitution of Helium as Carrier Gas in Gas Chromatography by Hydrogen. Part III. – Sample Introduction and Detectors
2013||Vědecké články
242Kvasny prum.59 / 2013 (9)Výhody a nevýhody záměny helia jako nosného plynu v plynové chromatografii za vodíkVýhody a nevýhody záměny helia jako nosného plynu v plynové chromatografiiza vodík. Část III. – Nástřik vzorku a detektoryAdvantages and Disadvantages of Substitution of...
Klíčová slova
vodík, vodíknosného, nosnéhodusík, dusíkhelia, heliaplynu, plynujako, jakohydrogen, hydrogenzáměny, záměnyplyn, plynplynové, plynovéchromatografii, chromatografiiargon, argonvodíku, vodíkunevýhody, nevýhodyhelium
Advantages and Disadvantages of Substitution of Helium as Carrier Gas in Gas Chromatography by Hydrogen. Part II. – Retention Time and Selectivity
2013||Vědecké články
198Kvasny prum.59 / 2013 (7–8)Výhody a nevýhody záměny helia jako nosného plynu v plynové chromatografii za vodíkVýhody a nevýhody záměny helia jako nosného plynu v plynové chromatografiiza vodík. Část II. – Retenční časy a selektivitaAdvantages and Disadvantages of Substitution of...
Klíčová slova
vodík, vodíkhelia, heliaethylnatý, ethylnatýplynu, plynunosného, nosnéhochromatografii, chromatografiizáměny, záměnyplynové, plynovétranslation, translationpři, přioctan, octanjako, jakoretenční, retenčnínevýhody, nevýhodylineární
58Kvasny prum.59 / 2013 (3)Stanovení mastných kyselin v pivu rychlou, rutinní metodouStanovení mastných kyselin v pivu rychlou, rutinní metodouDetermination of Fatty Acids in Beer by Fast Routine AnalyseTomáš HORÁK, Jiří ČULÍK, Marie JURKOVÁ, Pavel ČEJKA, Jana OLŠOVSKÁVýzkumný ústav pivovarský a...
Klíčová slova
kyselina, kyselinaacid, acidfatty, fattyacids, acidsmastných, mastnýchkyselin, kyselinchain, chainbeer, beervnitřní, vnitřnípivu, pivustanovení, stanovenístandard, standardisomáselná, isomáselnársd, rsdmyristová
FASTER GAS CHROMATOGRAPHY AND ITS UTILIZATION IN BREWING. PART 3. – THE DETERMINATION OF SOME LOW VOLATILE BEER FLAVOURS
2009||Vědecké články
304KVASNÝ PRŮMYSLroč. 55 / 2009 – číslo 11–12RYCHLEJŠÍ PLYNOVÁ CHROMATOGRAFIE A JEJÍ VYUŽITÍ V PIVOVARSTVÍ.ČÁST 3. – STANOVENÍ VYBRANÝCH SEMIVOLATILNÍCH SENZORICKYAKTIVNÍCH LÁTEK V PIVUFASTER GAS CHROMATOGRAPHY AND ITS UTILIZATION IN BREWING. PART3. – THE DETERMINATION OF SOME LOW VOLATILE BEER...
Klíčová slova
kyselina, kyselinaacid, acidfatty, fattykvasný, kvasnýprůmysl, průmyslacids, acidsmastných, mastnýchprůtoková, průtokovákyselin, kyselinstanovení, stanoveníkonvenční, konvenčnínosného, nosnéhopivu, pivuchain, chainvnitřní