FASTER GAS CHROMATOGRAPHY AND ITS UTILIZATION IN BREWING. PART 1. – THEORETICAL AND PRACTICAL ASPECTS
Vědecké články | 2009 | Kvasný průmyslInstrumentace
GC
ZaměřeníPotraviny a zemědělství
VýrobceKlíčová slovakvasný, průmysl, plynu, kolony, column, rychlost, chromatografické, vodík, nosného, gas, analýzy, rychlé, mohly, proudění, plynově, carrier, diameter, moreover, nosný, detectors, rychlosti, průměru, rychlejší, optimální, internal, plyn, length, účinnost, způsobem, vnitřní, kolon, průměr, doba, proto, plates, během, speed, efficiency, could, chromatography, také, fast, hydrogen, nebo, columns, danuša, heliem, myšleno, prasknutí, srazit
Podobná PDF
FASTER GAS CHROMATOGRAPHY AND ITS USE IN BREWING. PART 2. – THE DETERMINATION OF HIGH VOLATILE BEER FLAVOURS AFTER HEADSPACE EXTRACTION
2009|Thermo Fisher Scientific|Vědecké články
268 KVASNÝ PRŮMYSL roč. 55 / 2009 – číslo 10 RYCHLEJŠÍ PLYNOVÁ CHROMATOGRAFIE A JEJÍ VYUŽITÍ V PIVOVARSTVÍ. ČÁST 2. – STANOVENÍ VYSOCE TĚKAVÝCH SENZORICKY AKTIVNÍCH LÁTEK V PIVU PO EXTRAKCI HEADSPACE METODOU FASTER GAS CHROMATOGRAPHY AND ITS USE IN…
Klíčová slova
ethylnatý, ethylnatýkvasný, kvasnýoctan, octanprůmysl, průmyslbeer, beerprůtoková, průtokovánosného, nosnéhosulphide, sulphideflavours, flavourskolona, kolonaplynu, plynurychlost, rychlostchromatografické, chromatografickéheadspace, headspacepivu
Advantages and Disadvantages of Substitution of Helium as Carrier Gas in Gas Chromatography by Hydrogen. Part II. – Retention Time and Selectivity
2013||Vědecké články
198 Kvasny prum. 59 / 2013 (7–8) Výhody a nevýhody záměny helia jako nosného plynu v plynové chromatografii za vodík Výhody a nevýhody záměny helia jako nosného plynu v plynové chromatografii za vodík. Část II. – Retenční časy a selektivita…
Klíčová slova
vodík, vodíkhelia, heliaethylnatý, ethylnatýplynu, plynunosného, nosnéhochromatografii, chromatografiiplynové, plynovézáměny, záměnytranslation, translationpři, přioctan, octannevýhody, nevýhodyretenční, retenčnílineární, lineárnívýhody
FASTER GAS CHROMATOGRAPHY AND ITS UTILIZATION IN BREWING. PART 3. – THE DETERMINATION OF SOME LOW VOLATILE BEER FLAVOURS
2009||Vědecké články
304 KVASNÝ PRŮMYSL roč. 55 / 2009 – číslo 11–12 RYCHLEJŠÍ PLYNOVÁ CHROMATOGRAFIE A JEJÍ VYUŽITÍ V PIVOVARSTVÍ. ČÁST 3. – STANOVENÍ VYBRANÝCH SEMIVOLATILNÍCH SENZORICKY AKTIVNÍCH LÁTEK V PIVU FASTER GAS CHROMATOGRAPHY AND ITS UTILIZATION IN BREWING. PART 3. –…
Klíčová slova
kyselina, kyselinafatty, fattykvasný, kvasnýacid, acidprůmysl, průmyslacids, acidsmastných, mastnýchprůtoková, průtokovákyselin, kyselinkonvenční, konvenčnístanovení, stanovenínosného, nosnéhopivu, pivuchain, chainvnitřní
Advantages and Disadvantages of Substitution of Helium as Carrier Gas in Gas Chromatography by Hydrogen. Part III. – Sample Introduction and Detectors
2013||Vědecké články
242 Kvasny prum. 59 / 2013 (9) Výhody a nevýhody záměny helia jako nosného plynu v plynové chromatografii za vodík Výhody a nevýhody záměny helia jako nosného plynu v plynové chromatografii za vodík. Část III. – Nástřik vzorku a detektory…
Klíčová slova
vodík, vodíknosného, nosnéhodusík, dusíkhelia, heliaplynu, plynuzáměny, záměnyhydrogen, hydrogenplyn, plynplynové, plynovéjako, jakonevýhody, nevýhodyhelium, heliumvodíku, vodíkuargon, argongas