FASTER GAS CHROMATOGRAPHY AND ITS UTILIZATION IN BREWING. PART 1. – THEORETICAL AND PRACTICAL ASPECTS
Vědecké články | 2009 | Kvasný průmyslInstrumentace
GC
ZaměřeníPotraviny a zemědělství
Klíčová slovakvasný, průmysl, plynu, kolony, column, rychlost, chromatografické, vodík, nosného, gas, analýzy, rychlé, proudění, mohly, plynově, moreover, diameter, nosný, carrier, rychlosti, průměru, detectors, rychlejší, optimální, plyn, internal, length, účinnost, způsobem, vnitřní, průměr, kolon, doba, proto, plates, během, speed, efficiency, could, chromatography, také, hydrogen, fast, nebo, columns, danuša, expressive, heliem, myšleno, prasknutí
Podobná PDF
Advantages and Disadvantages of Substitution of Helium as Carrier Gas in Gas Chromatography by Hydrogen. Part III. – Sample Introduction and Detectors
2013||Vědecké články
242Kvasny prum.59 / 2013 (9)Výhody a nevýhody záměny helia jako nosného plynu v plynové chromatografii za vodíkVýhody a nevýhody záměny helia jako nosného plynu v plynové chromatografiiza vodík. Část III. – Nástřik vzorku a detektoryAdvantages and Disadvantages of Substitution of...
Klíčová slova
vodík, vodíknosného, nosnéhodusík, dusíkhelia, heliaplynu, plynujako, jakozáměny, záměnyhydrogen, hydrogenplyn, plynplynové, plynovéchromatografii, chromatografiinevýhody, nevýhodyvodíku, vodíkuargon, argonhelium
Advantages and Disadvantages of Substitution of Helium as Carrier Gas in Gas Chromatography by Hydrogen. Part II. – Retention Time and Selectivity
2013||Vědecké články
198Kvasny prum.59 / 2013 (7–8)Výhody a nevýhody záměny helia jako nosného plynu v plynové chromatografii za vodíkVýhody a nevýhody záměny helia jako nosného plynu v plynové chromatografiiza vodík. Část II. – Retenční časy a selektivitaAdvantages and Disadvantages of Substitution of...
Klíčová slova
helia, heliavodík, vodíkethylnatý, ethylnatýplynu, plynunosného, nosnéhochromatografii, chromatografiizáměny, záměnyplynové, plynovétranslation, translationpři, přioctan, octanjako, jakonevýhody, nevýhodyretenční, retenčnílineární
FASTER GAS CHROMATOGRAPHY AND ITS UTILIZATION IN BREWING. PART 3. – THE DETERMINATION OF SOME LOW VOLATILE BEER FLAVOURS
2009||Vědecké články
304KVASNÝ PRŮMYSLroč. 55 / 2009 – číslo 11–12RYCHLEJŠÍ PLYNOVÁ CHROMATOGRAFIE A JEJÍ VYUŽITÍ V PIVOVARSTVÍ.ČÁST 3. – STANOVENÍ VYBRANÝCH SEMIVOLATILNÍCH SENZORICKYAKTIVNÍCH LÁTEK V PIVUFASTER GAS CHROMATOGRAPHY AND ITS UTILIZATION IN BREWING. PART3. – THE DETERMINATION OF SOME LOW VOLATILE BEER...
Klíčová slova
kyselina, kyselinafatty, fattykvasný, kvasnýacid, acidprůmysl, průmyslacids, acidsmastných, mastnýchprůtoková, průtokovákyselin, kyselinstanovení, stanoveníkonvenční, konvenčnínosného, nosnéhopivu, pivuchain, chainvnitřní
FASTER GAS CHROMATOGRAPHY AND ITS USE IN BREWING. PART 2. – THE DETERMINATION OF HIGH VOLATILE BEER FLAVOURS AFTER HEADSPACE EXTRACTION
2009|Thermo Fischer Scientific|Vědecké články
268KVASNÝ PRŮMYSLroč. 55 / 2009 – číslo 10RYCHLEJŠÍ PLYNOVÁ CHROMATOGRAFIE A JEJÍ VYUŽITÍ V PIVOVARSTVÍ.ČÁST 2. – STANOVENÍ VYSOCE TĚKAVÝCH SENZORICKY AKTIVNÍCH LÁTEKV PIVU PO EXTRAKCI HEADSPACE METODOUFASTER GAS CHROMATOGRAPHY AND ITS USE IN BREWING. PART 2. – THEDETERMINATION OF...
Klíčová slova
ethylnatý, ethylnatýkvasný, kvasnýoctan, octanprůmysl, průmyslbeer, beerprůtoková, průtokovánosného, nosnéhosulphide, sulphideflavours, flavoursplynu, plynukolona, kolonarychlost, rychlostchromatografické, chromatograficképivu, pivuheadspace