Possibilities of Utilization of Modern Sample Preparation Methods for Gas Chromatographic Analyses in Beverage and Namely Brewing Analytics. Part III. – Solid-Phase Microextraction and Stir Bar Sorptive Extraction in Fatty Acids Analysis in Beer
Vědecké články | 2010 | Kvasný průmyslInstrumentace
GC, SPME, Termální desorpce
ZaměřeníPotraviny a zemědělství
VýrobceGERSTEL
Klíčová slovakyselina, sbse, spme, acid, acids, fatty, mastných, možnosti, plynově, přípravy, kyselin, moderních, chain, při, využití, křivka, pro, analýze, metod, caproic, vzorků, chromatografické, mikroextrakce, beer, pevné, caprylic, kapronová, laurová, analýzy, stanovení, linolenová, myristová, kaprinová, kaprylová, linolová, olejová, medium, linolenic, koeficienty, fázi, linoleic, nižších, pivu, determination, lineární, capric, coefficients, lauric, myristic, kvadratická
Podobná PDF
Determination of Fatty Acids in Beer by Fast Routine Analyse
2013||Vědecké články
58Kvasny prum.59 / 2013 (3)Stanovení mastných kyselin v pivu rychlou, rutinní metodouStanovení mastných kyselin v pivu rychlou, rutinní metodouDetermination of Fatty Acids in Beer by Fast Routine AnalyseTomáš HORÁK, Jiří ČULÍK, Marie JURKOVÁ, Pavel ČEJKA, Jana OLŠOVSKÁVýzkumný ústav pivovarský a...
Klíčová slova
kyselina, kyselinafatty, fattyacid, acidacids, acidsmastných, mastnýchkyselin, kyselinchain, chainbeer, beervnitřní, vnitřnípivu, pivustanovení, stanoveníisomáselná, isomáselnástandard, standardrsd, rsdoleic
Possibilities of Utilization of Modern Sample Preparation Methods for Gas Chromatographic Analysis of Beverages and especially Beer. Part II. – Stir Bar Sorptive Extraction
2010|GERSTEL|Vědecké články
KP10_390_395 10/18/10 12:52 PM Stránka 390390K VA S N Y P RU M .roč. 56 / 2010 – číslo 10Možnosti využití moderních metod přípravy vzorků pro plynově chromatografické analýzy při analýze …Možnosti využití moderních metod přípravy vzorků pro plynověchromatografické analýzy...
Klíčová slova
sorptive, sorptivepdms, pdmsplynově, plynověpro, promoderních, moderníchstir, stirpřípravy, přípravyvyužití, využitítyčince, tyčincemožnosti, možnostimíchací, míchacísbse, sbseanalýze, analýzemetod, metodpři
FASTER GAS CHROMATOGRAPHY AND ITS UTILIZATION IN BREWING. PART 3. – THE DETERMINATION OF SOME LOW VOLATILE BEER FLAVOURS
2009||Vědecké články
304KVASNÝ PRŮMYSLroč. 55 / 2009 – číslo 11–12RYCHLEJŠÍ PLYNOVÁ CHROMATOGRAFIE A JEJÍ VYUŽITÍ V PIVOVARSTVÍ.ČÁST 3. – STANOVENÍ VYBRANÝCH SEMIVOLATILNÍCH SENZORICKYAKTIVNÍCH LÁTEK V PIVUFASTER GAS CHROMATOGRAPHY AND ITS UTILIZATION IN BREWING. PART3. – THE DETERMINATION OF SOME LOW VOLATILE BEER...
Klíčová slova
kyselina, kyselinafatty, fattykvasný, kvasnýacid, acidprůmysl, průmyslacids, acidsmastných, mastnýchprůtoková, průtokovástanovení, stanoveníkyselin, kyselinkonvenční, konvenčnínosného, nosnéhopivu, pivuchain, chainvnitřní
APPLICATION OF SOME MODERN SAMPLE PREPARATION PROCEDURES FOR QUANTITATIVE DETERMINATION OF VICINAL DIKETONES IN BEER
2009|Thermo Fischer Scientific|Vědecké články
66KVASNÝ PRŮMYSLroč. 55 / 2009 – číslo 3VYUŽITÍ NĚKTERÝCH MODERNÍCH EXTRAKČNÍCH POSTUPŮ PROKVANTITATIVNÍ STANOVENÍ VICINÁLNÍCH DIKETONŮ V PIVUAPPLICATION OF SOME MODERN SAMPLE PREPARATION PROCEDURESFOR QUANTITATIVE DETERMINATION OF VICINAL DIKETONES IN BEERTOMÁŠ HORÁK, JIŘÍ ČULÍK, MARIE JURKOVÁ, PAVEL ČEJKA, VLADIMÍR KELLNER,...
Klíčová slova
diketones, diketonesvicinal, vicinaldiketonů, diketonůvicinálních, vicinálníchdiacetyl, diacetylkvasný, kvasnýsbse, sbseprůmysl, průmyslspme, spmestir, stiropakovatelnost, opakovatelnostbar, barcelková, celkovápolydimethylsiloxanové, polydimethylsiloxanovélátka