APPLICATION OF SOME MODERN SAMPLE PREPARATION PROCEDURES FOR QUANTITATIVE DETERMINATION OF VICINAL DIKETONES IN BEERVědecké články | 2009 | Kvasný průmysl InstrumentaceGC, SPMEZaměřeníPotraviny a zemědělstvíVýrobceThermo Fischer ScientificKlíčová slovadiketones, vicinal, diketonů, vicinálních, diacetyl, kvasný, průmysl, sbse, spme, stir, opakovatelnost, celková, bar, polydimethylsiloxanové, látka, tyčince, míchací, beer, extrakce, pro, extrakcí, twister, odezva, pivu, byly, stanovení, metody, pevné, diacetylu, twisteru, response, total, fázi, ecd, regrese, repeatability, bylo, nacl, korelační, rsd, při, robustnost, sorpční, odezvy, použito, mikroextrakce, vlákno, koeficient, moderních, extraction
Podobná PDF
Possibilities of Utilization of Modern Sample Preparation Methods for Gas Chromatographic Analyses in Beverage and Namely Brewing Analytics. Part III. – Solid-Phase Microextraction and Stir Bar Sorptive Extraction in Fatty Acids Analysis in Beer
2010|GERSTEL|Vědecké články
418K VA S N Y P RU M .roč. 56 / 2010 – číslo 11–12Možnosti využití moderních metod přípravy vzorků pro plynově chromatografické analýzy při analýze …Možnosti využití moderních metod přípravy vzorků pro plynověchromatografické analýzy při analýze nápojů a zejména...
Klíčová slova
kyselina, kyselinaacid, acidacids, acidsspme, spmesbse, sbsefatty, fattymastných, mastnýchmožnosti, možnostiplynově, plynověpřípravy, přípravykyselin, kyselinmoderních, moderníchchain, chainkřivka, křivkapři
Possibilities of Utilization of Modern Sample Preparation Methods for Gas Chromatographic Analysis of Beverages and especially Beer. Part II. – Stir Bar Sorptive Extraction
2010|GERSTEL|Vědecké články
KP10_390_395 10/18/10 12:52 PM Stránka 390390K VA S N Y P RU M .roč. 56 / 2010 – číslo 10Možnosti využití moderních metod přípravy vzorků pro plynově chromatografické analýzy při analýze …Možnosti využití moderních metod přípravy vzorků pro plynověchromatografické analýzy...
Klíčová slova
sorptive, sorptivepdms, pdmspro, proplynově, plynověmoderních, moderníchstir, stirpřípravy, přípravyvyužití, využitímožnosti, možnostityčince, tyčincemíchací, míchacímetod, metodanalýze, analýzepři, přisbse
Possibilities of Utilization of Modern Sample Preparation Methods for Gas Chromatographic Analysis of Beverages and Especially beer. Part I. – Literature Review
2010||Vědecké články
358K VA S N Y P RU M .roč. 56 / 2010 – číslo 9 Možnosti využití moderních metod přípravy vzorků pro plynově chromatografické analýzy při analýze nápojů …Možnosti využití moderních metod přípravy vzorků pro plynověchromatografické analýzy při analýze nápojů...
Klíčová slova
pivo, pivobeer, beerdetektor, detektorvzorek, vzorekanalyty, analytydms, dmsvíno, vínoextrakce, extrakceecd, ecdliteratura, literaturaaplikace, aplikacemicroextraction, microextractionfid, fidvzorků, vzorkůtěkavé
374KVASNÝ PRŮMYSLroč. 51 / 2005 – číslo 11–12STANOVENÍ MASTNÝCH KYSELIN V PIVU TECHNIKOU SPMEDETERMINATION OF THE FATTY ACIDS IN BEER BY SPMETOMÁŠ HORÁK, JIŘÍ ČULÍK, MARIE JURKOVÁ, PAVEL ČEJKA, VLADIMÍR KELLNER, Výzkumný ústavpivovarský a sladařský, a. s., Pivovarský ústav Praha,...
Klíčová slova
fatty, fattymastných, mastnýchkyselin, kyselinacids, acidsvolných, volnýchfree, freekyseliny, kyselinykvasný, kvasnýbeer, beerprůmysl, průmyslspme, spmecelková, celkováodezva, odezvamastné, mastnéstandardu