GCMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.

APPLICATION OF SOME MODERN SAMPLE PREPARATION PROCEDURES FOR QUANTITATIVE DETERMINATION OF VICINAL DIKETONES IN BEER

 

Podobná PDF

Toggle
358 K VA S N Y P RU M . roč. 56 / 2010 – číslo 9 Možnosti využití moderních metod přípravy vzorků pro plynově chromatografické analýzy při analýze nápojů … Možnosti využití moderních metod přípravy vzorků pro plynově chromatografické…
Klíčová slova
pivo, pivobeer, beerdetektor, detektorvzorek, vzorekanalyty, analytydms, dmsvíno, vínoextrakce, extrakceecd, ecdliteratura, literaturafid, fidaplikace, aplikacemicroextraction, microextractionvzorků, vzorkůtěkavé
KP10_390_395 10/18/10 12:52 PM Stránka 390 390 K VA S N Y P RU M . roč. 56 / 2010 – číslo 10 Možnosti využití moderních metod přípravy vzorků pro plynově chromatografické analýzy při analýze … Možnosti využití moderních metod…
Klíčová slova
sorptive, sorptivepdms, pdmsplynově, plynověmoderních, moderníchpro, prostir, stirvyužití, využitípřípravy, přípravytyčince, tyčincemožnosti, možnostimíchací, míchacísbse, sbseanalýze, analýzepři, přibar
418 K VA S N Y P RU M . roč. 56 / 2010 – číslo 11–12 Možnosti využití moderních metod přípravy vzorků pro plynově chromatografické analýzy při analýze … Možnosti využití moderních metod přípravy vzorků pro plynově chromatografické analýzy…
Klíčová slova
kyselina, kyselinaspme, spmesbse, sbseacid, acidacids, acidsfatty, fattymastných, mastnýchmožnosti, možnostiplynově, plynověkyselin, kyselinpřípravy, přípravymoderních, moderníchchain, chainvyužití, využitíkřivka
DETERMINATION OF THE FATTY ACIDS IN BEER BY SPME
2005|Thermo Fisher Scientific|Vědecké články
374 KVASNÝ PRŮMYSL roč. 51 / 2005 – číslo 11–12 STANOVENÍ MASTNÝCH KYSELIN V PIVU TECHNIKOU SPME DETERMINATION OF THE FATTY ACIDS IN BEER BY SPME TOMÁŠ HORÁK, JIŘÍ ČULÍK, MARIE JURKOVÁ, PAVEL ČEJKA, VLADIMÍR KELLNER, Výzkumný ústav pivovarský a…
Klíčová slova
fatty, fattymastných, mastnýchkyselin, kyselinacids, acidsvolných, volnýchfree, freekyseliny, kyselinykvasný, kvasnýbeer, beerprůmysl, průmyslspme, spmeodezva, odezvacelková, celkovámastné, mastnéstandardu
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.