Possibilities of Utilization of Modern Sample Preparation Methods for Gas Chromatographic Analysis of Beverages and especially Beer. Part II. – Stir Bar Sorptive Extraction
Vědecké články | 2010 | Kvasný průmyslInstrumentace
SPME, Termální desorpce
ZaměřeníPotraviny a zemědělství
VýrobceGERSTEL
Klíčová slovasorptive, pdms, plynově, stir, pro, moderních, využití, přípravy, možnosti, sbse, tyčince, míchací, analýze, bar, při, chromatografické, vzorků, extraction, fáze, metod, analýzy, extrakce, dimethacrylate, látek, phase, kpdms, mpdms, extrakci, čepička, vinylpyridine, spme, solute, mezi, desorption, byla, jaroslav, poly, ústavu, extrakční, vzorkování, aqueous, ethylene, článek, jako, některých, monolithic, fázi, grape, metoda, analytes
Podobná PDF
418 K VA S N Y P RU M . roč. 56 / 2010 – číslo 11–12 Možnosti využití moderních metod přípravy vzorků pro plynově chromatografické analýzy při analýze … Možnosti využití moderních metod přípravy vzorků pro plynově chromatografické analýzy…
Klíčová slova
kyselina, kyselinasbse, sbsespme, spmeacid, acidfatty, fattyacids, acidsmastných, mastnýchmožnosti, možnostiplynově, plynověkyselin, kyselinpřípravy, přípravymoderních, moderníchchain, chainvyužití, využitíkřivka
APPLICATION OF SOME MODERN SAMPLE PREPARATION PROCEDURES FOR QUANTITATIVE DETERMINATION OF VICINAL DIKETONES IN BEER
2009|Thermo Fisher Scientific|Vědecké články
66 KVASNÝ PRŮMYSL roč. 55 / 2009 – číslo 3 VYUŽITÍ NĚKTERÝCH MODERNÍCH EXTRAKČNÍCH POSTUPŮ PRO KVANTITATIVNÍ STANOVENÍ VICINÁLNÍCH DIKETONŮ V PIVU APPLICATION OF SOME MODERN SAMPLE PREPARATION PROCEDURES FOR QUANTITATIVE DETERMINATION OF VICINAL DIKETONES IN BEER TOMÁŠ HORÁK, JIŘÍ…
Klíčová slova
diketones, diketonesvicinal, vicinaldiketonů, diketonůvicinálních, vicinálníchdiacetyl, diacetylsbse, sbsekvasný, kvasnýprůmysl, průmyslspme, spmestir, stiropakovatelnost, opakovatelnostbar, barcelková, celkovápolydimethylsiloxanové, polydimethylsiloxanovélátka
Possibilities of Utilization of Modern Sample Preparation Methods for Gas Chromatographic Analysis of Beverages and Especially beer. Part I. – Literature Review
2010||Vědecké články
358 K VA S N Y P RU M . roč. 56 / 2010 – číslo 9 Možnosti využití moderních metod přípravy vzorků pro plynově chromatografické analýzy při analýze nápojů … Možnosti využití moderních metod přípravy vzorků pro plynově chromatografické…
Klíčová slova
pivo, pivobeer, beerdetektor, detektorvzorek, vzorekanalyty, analytydms, dmsvíno, vínoextrakce, extrakceecd, ecdfid, fidliteratura, literaturamicroextraction, microextractionaplikace, aplikacevzorků, vzorkůspme
Determination of Fatty Acids in Beer by Fast Routine Analyse
2013||Vědecké články
58 Kvasny prum. 59 / 2013 (3) Stanovení mastných kyselin v pivu rychlou, rutinní metodou Stanovení mastných kyselin v pivu rychlou, rutinní metodou Determination of Fatty Acids in Beer by Fast Routine Analyse Tomáš HORÁK, Jiří ČULÍK, Marie JURKOVÁ, Pavel…
Klíčová slova
kyselina, kyselinafatty, fattyacid, acidacids, acidsmastných, mastnýchkyselin, kyselinchain, chainbeer, beervnitřní, vnitřnípivu, pivustanovení, stanovenírsd, rsdstandard, standardisomáselná, isomáselnáoleic