DETERMINATION OF THE FATTY ACIDS IN BEER BY SPME
Vědecké články | 2005 | Kvasný průmyslInstrumentace
GC, SPME
ZaměřeníPotraviny a zemědělství
VýrobceThermo Fisher Scientific
Klíčová slovafatty, mastných, kyselin, acids, volných, free, kyseliny, kvasný, beer, průmysl, spme, odezva, celková, mastné, standardu, óôëò, coefficients, odezvě, vnitřnímu, stanovení, undecanoic, pivu, einer, response, heptanoic, extraction, extrakci, medium, sulphate, vliv, variation, ethanol, všechny, chain, headspace, množství, total, were, byly, jejich, berücksichtigung, heptanové, laurové, optimalized, provedeacknowledgement, soliden, ungünstigen, áïâ, âììóâ, âîâìëfl
Podobná PDF
APPLICATION OF SOME MODERN SAMPLE PREPARATION PROCEDURES FOR QUANTITATIVE DETERMINATION OF VICINAL DIKETONES IN BEER
2009|Thermo Fisher Scientific|Vědecké články
66 KVASNÝ PRŮMYSL roč. 55 / 2009 – číslo 3 VYUŽITÍ NĚKTERÝCH MODERNÍCH EXTRAKČNÍCH POSTUPŮ PRO KVANTITATIVNÍ STANOVENÍ VICINÁLNÍCH DIKETONŮ V PIVU APPLICATION OF SOME MODERN SAMPLE PREPARATION PROCEDURES FOR QUANTITATIVE DETERMINATION OF VICINAL DIKETONES IN BEER TOMÁŠ HORÁK, JIŘÍ…
Klíčová slova
diketones, diketonesvicinal, vicinaldiketonů, diketonůvicinálních, vicinálníchdiacetyl, diacetylkvasný, kvasnýsbse, sbseprůmysl, průmyslspme, spmestir, stiropakovatelnost, opakovatelnostbar, barcelková, celkovápolydimethylsiloxanové, polydimethylsiloxanovémíchací
Determination of Fatty Acids in Beer by Fast Routine Analyse
2013||Vědecké články
58 Kvasny prum. 59 / 2013 (3) Stanovení mastných kyselin v pivu rychlou, rutinní metodou Stanovení mastných kyselin v pivu rychlou, rutinní metodou Determination of Fatty Acids in Beer by Fast Routine Analyse Tomáš HORÁK, Jiří ČULÍK, Marie JURKOVÁ, Pavel…
Klíčová slova
kyselina, kyselinafatty, fattyacid, acidacids, acidsmastných, mastnýchkyselin, kyselinchain, chainbeer, beervnitřní, vnitřnípivu, pivustanovení, stanovenírsd, rsdstandard, standardisomáselná, isomáselnáoleic
418 K VA S N Y P RU M . roč. 56 / 2010 – číslo 11–12 Možnosti využití moderních metod přípravy vzorků pro plynově chromatografické analýzy při analýze … Možnosti využití moderních metod přípravy vzorků pro plynově chromatografické analýzy…
Klíčová slova
kyselina, kyselinasbse, sbsespme, spmeacid, acidfatty, fattyacids, acidsmastných, mastnýchmožnosti, možnostiplynově, plynověkyselin, kyselinpřípravy, přípravymoderních, moderníchchain, chainvyužití, využitíkřivka
FASTER GAS CHROMATOGRAPHY AND ITS UTILIZATION IN BREWING. PART 3. – THE DETERMINATION OF SOME LOW VOLATILE BEER FLAVOURS
2009||Vědecké články
304 KVASNÝ PRŮMYSL roč. 55 / 2009 – číslo 11–12 RYCHLEJŠÍ PLYNOVÁ CHROMATOGRAFIE A JEJÍ VYUŽITÍ V PIVOVARSTVÍ. ČÁST 3. – STANOVENÍ VYBRANÝCH SEMIVOLATILNÍCH SENZORICKY AKTIVNÍCH LÁTEK V PIVU FASTER GAS CHROMATOGRAPHY AND ITS UTILIZATION IN BREWING. PART 3. –…
Klíčová slova
kyselina, kyselinakvasný, kvasnýfatty, fattyacid, acidprůmysl, průmyslacids, acidsmastných, mastnýchprůtoková, průtokovákyselin, kyselinkonvenční, konvenčnípivu, pivustanovení, stanovenínosného, nosnéhochain, chainplynu